Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ... ΚΑΙ Η ΕΣΗΕΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΊΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗ...


ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΟΦΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ" ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΟΊΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ:

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών καταδικάζει τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της παράστασης " Corpus Christi" στο θέατρο "Χυτήριο"...

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση, όπως αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ:

"Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται και καταδικάζει τα χθεσινά γεγονότα έξω από το θέατρο «Χυτήριο» που συνιστούν επίθεση κατά της ελεύθερης έκφρασης και φασιστική απόπειρα λογοκρισίας.

Καταδικάζει, επίσης, την εμπλοκή βουλευτών της Χρυσής Αυγής που, εκτός των άλλων, οδήγησαν σε ακύρωση μιας νόμιμης παράστασης, παρά την αντίθετη δικαστική απόφαση που είχε εκδοθεί το πρωί και απέρριπτε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της πραγματοποίησής της.
Καταδικάζει, τέλος, και καταγγέλλει την επίθεση σε συνάδελφο της εφημερίδας LIFO , ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες του, ενώ έκανε ρεπορτάζ, κακοποιήθηκε, υβρίστηκε και λοιδορήθηκε μπροστά στις αστυνομικές αρχές.
Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ συμπαρατάσσεται με τους καλλιτέχνες Corpus Christi και δηλώνει κατηγορηματικά πως ακράδαντη πεποίθησή του είναι ότι η τέχνη σύμφωνα με το αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμα δεν είναι δυνατό να υπόκειται να περιορισμούς. Η λογοκρισία δεν θα περάσει. Κάθε ανάλογη απόπειρα θα μας βρίσκει ενάντιους λόγω κι έργω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΡΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ...!!! ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ...

----------------------------------

4 σχόλια

  1. Ε ΣΤ^&*&@@ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΣΗΕΑ...ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΣΗΕΑ;
    ΣΤΑ Π@Π@ΡΙ@ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ...ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω θελω να δω στην Αθηνα την ταινια που ξεφτελιζει τον Μωαμεθ .

    Μπορω ??

    Ολοι αυτοι οι τυποι (συριζα , εσηεα , γεννηματα , ματ , δενδιας , τατσοπουλος ΜΜΕ σαρα μαρα και κακο συναπαντημα)
    θα εξηγησουν στα στιφη των αραπαδων τα δικαιωματα μου ως κοινο , την ελευθερια εκφρασης μου κλπ κλπ που επικαλεστηκαν ???

    ποια η θεση τους στην προβολη της ταινιας που ξεφτελιζει τον ΜΩΑΜΕΘ ?? ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ-ΙΣΛΑΜΟ-ΑΡΑΠΑΔΕΣ ????

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μας εξηγήσει η ΕΣΗΕΑ και κυρίως ο προοδευτικάριος Συριζαιοπρόεδρός της για ποιό λόγο μέχρι τώρα το Ταμείο της εξαιρείται από την ένταξή του στον ΕΟΠΠΥ;;; τί συμβαίνει;;; της εξαγόρασαν την "ελευθερία του λόγου της" με κρυφοεκδουλέψεις και ρουσφέτια του τύπου: "καθήστε φρόνιμα ειδάλλως σας βουτάμε το Ταμείο σας και ό,τι έχει μέσα"; για ψάξτε λίγο να δούμε τι έχει συμφωνηθεί στο παρασκήνιο. Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den txelo na po tipota gia toys polixromoys royfianoys ths dimosiografikis tragodias

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.