Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΨΟΦΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ...!!! ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ...

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ.... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ... Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με αν...


ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ.... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με ανακοίνωσή του καταδικάζει «οποιεσδήποτε ενέργειες που θίγουν, προσβάλλουν, απειλούν και στερούν το δικαίωμα της ελευθερίας στην τέχνη».

Η ανακοίνωση με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια έξω από το θέατρο Χυτήριο, στην Ιερά Οδό συνεχίζει: «Η ελεύθερη έκφραση, η ευαίσθητη ματιά πάνω σε κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν είναι σκοπός της τέχνης του ηθοποιού και κατά συνέπεια όλων των τεχνών».

«Γι’ αυτό τον λόγο είμαστε ενάντια σε ότι περιορίζει, ελέγχει και υπονομεύει την δουλειά μας και την εξέλιξη μας. Η βαρβαρότητα, η βία, η καταστολή, η λογοκρισία και η επιβολή περιορισμών στην τέχνη και στη ζωή εντείνονται όλο και περισσότερο. Κι όταν η τέχνη λογοκρίνεται, λογοκρίνεται και η ζωή.

O φόβος του συστήματος εκφράζεται με την αυξανόμενη τρομοκρατία του λαού. Οι ηθοποιοί αντιστεκόμαστε σε οτιδήποτε μας στερεί το δικαίωμα στην έκφραση, στην ομορφιά, στην ποιότητα, στην εξέλιξη, στην αμφισβήτηση αυτής της βίαιης για το λαό πολιτικής.

Η τέχνη μας είναι ένα πνευματικό όπλο που στοχεύει στην αφύπνιση των συνειδήσεων. Αυτό το όπλο δεν θα το παραδώσουμε ποτέ».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΓΟ...;;; ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...!!!

----------------------------------

6 σχόλια

  1. Μιλάνε όλες οι πρώην βίζιτες και τα πουταν@κια των υπερήλικων σκηνοθετών μαζί με τις λούγκρες που ψωνιζονται σε παρκάκια σαν τα ζώα με αλβαναριά και κάθε λογής μαυριδερό κατακάθι. Αυτοί ούτε στον εαυτό τους δεν δείχνουν σεβασμό, θα δείξουν στους υπόλοιπους Έλληνες ή στον Θεό;!Να γουργουρίζουν τα έντερα σας απ την πείνα πατσαβούρια και να βρωμάνε τα χνώτα σας. Αγράμματες τραχανοπλαγιές που θεωρείται κι εαυτόν "καλλιτέχνες"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΊ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑΛΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ,ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ...ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΩΣΤΕΑ ΧΡΗΣΤΟ, ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. EEE entaksei ADERFES EINAI KI AYTES LESBIES KLP ADELFIKH ALLILEGGII....SAPIES KARIOLES POY TA TOMARIATOYS EINAI GEMATA KOKA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗS ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΔΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΓΥΜΝΟ ΔΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΌΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ.ΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΝ ΧΡΙΣΤΟ,Ω ΤΙ ΤΕΧΝΗ!ΗΘΟ-ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ,ΑΝΩΜΑΛΙEΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ,ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ,Κ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ.Η ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΕΒΑΖΕ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑ?Κ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤIΑΝΟΙ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΛΥΣΣΑΞΕΤΕ ΣΤΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΠΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ.ΓΥΡΙΣΤΕ Κ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΝ ΜΩΑΜΕΘ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΤΕΧΝΗ,ΤΡΩΓΩΝΤΑΣ ΚΩΛΥΒΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.