Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΗΔΕΥΤΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ (;) Ο ΠΡΩΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΓΙΑΤΙ... "ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ"...

Εκατοντάδες φίλοι, εμφανώς σοκαρισμένοι για τον θάνατο του Λεωνίδα Τζανή, στάθηκαν στο πλευρό της συζύγου και των δύο παιδιών του και απο...


Εκατοντάδες φίλοι, εμφανώς σοκαρισμένοι για τον θάνατο του Λεωνίδα Τζανή, στάθηκαν στο πλευρό της συζύγου και των δύο παιδιών του και αποχαιρέτησαν τον τέως υφυπουργού Εσωτερικών στην τελευταία του κατοικία, από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και αρκετά στελέχη πέραν του ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας, όπως η πρώην υπουργός Εσωτερικών επί υφυπουργίας του Λεωνίδα Τζανή των κυβερνήσεων Σημίτη Βάσω Παπανδρέου.

------------------------------

3 σχόλια

  1. Συγνώμη, αλλά μάλλον δεν διδάχθηκα καλά τους κανόνες και τους ιερούς νόμους της ορθοδόξου πίστεως. Η εντολή "ου φονεύσεις" δεν μιλά μόνο να μην αφαιρέσεις την ζωή του άλλου, αλλά και την δική σου, καθώς έτσι πέφτεις στο αμάρτημα να προσβάλεις το Θείο για το δώρο της ζωής, οπότε φόνος είναι και οι δύο περιπτώσεις, άρα ιεροί πατέρες ποιός του συγχώρεσε το αμάρτημα αυτό; Και πως; Αφού ήδη είχε αφαιρέσει την ζωή του. Μετά θάνατον έλαβε σώμα και αίμα Κυρίου; Στο δια ταύτα, ο αποθανών "έφυγε" με σοβαρότατο αμάρτημα (φόνος) και δεν μετανόησε για αυτό. Η Εκκλησία, λοιπόν, δεν ενταφιάζει τους αυτόχειρες. Κι εδώ διακρίσεις; Μπροστά στον θάνατο, είμεθα όλοι ίσοι... Άραγε οι πολιτικοί μας εν Ελλάδι, είναι και υπεράνω του Νόμου του Θεού;

    Μπάρδης Π. Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ναι ενοειται αυτο.. Φαντασου η Εκκλησια μας να εφαρμοζε αυτα που πρεπει, δηλαδη να μη γινοταν κανονικη κηδεια το τι θα την εσερναν οι γνωστοι αθεοι που ψαχνουν αφορμη. Ακομα και να μη γουσταρουν τη κανονικη κηδεια αυτοι θα λεγαν οτι εγινε εγκλημα που δε τη καναν κανονικα. Τοσο βρωμιαρηδες ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.