Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΕΡΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ... ΑΓΡΙΑ ΜΑΧΗ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΙΚΥ ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ...!!!

ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ Τ...


ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΝΟΥΝ ΛΙΓΟ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΙ "ΜΠΟΥΚΣ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΕΤΣΙ...

Ένα θερμό επεισόδιο εντός των φυλακών Κορυδαλλού αποκαλύπτει η εφημερίδα Real News στο οποίο η κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, Αρετή πιάστηκε «μαλλί με μαλλί» με την σύζυγο του πρώην υπουργού, Βίκυ Σταμάτη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Βίκυ Σταμάτη έχει μετατραπεί σε προστάτιδα των συγκρατούμενών της τις οποίες και εξυπηρετεί δίνοντάς τους αντισηπτικά καθώς και άλλα προϊόντα καθαριότητας. Παράλληλα φαίνεται πως οι σχέσεις της με τον Άκη Τσοχατζόπουλο έχουν αποκατασταθεί και μιλούν πλέον κανονικά.

Το εν λόγω επεισόδιο έγινε στο χώρο του διοικητηρίου των φυλακών μετά την επιστροφή της Αρετής Τσοχατζοπούλου από την Ευελπίδων όπου και απολογήθηκε συμπληρωματικά.

Οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πολύ κοντά η μία στην άλλη και πριν οι υπάλληλοι προλάβουν να τις πλησιάσουν η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται να όρμησε στην κόρη του πρώην υπουργού. Οι φύλακες χρειάστηκαν περισσότερα από 10 λεπτά προκειμένου να τις χωρίσουν αφού είχαν πιαστεί μαλλί με μαλλί.

----------------------------------

4 σχόλια

  1. χα χα ,εχουμε να δουμε τετοια μολις μπει και η Γιαννα Αγγελοπουλου μεσα ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ του λαιφσταιλ και της κονομας.... Η χρυση αυγη να ναι καλα !!

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλι με μαλι δε σμιγει που λεει κι η παροιμια..

    Μπας και εχει κανεις το βιντεο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. XAXAXAXXA OI KOTES TOY KLEFTOKOTA TSOXATSOPOYLOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό είναι πραγματική ΤΕΧΝΗ !!!! Β.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.