Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΑΝΑ... ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΩ ΑΠΕΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ...!!!

ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡ...


ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ... ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Ή ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΜΑΓΚΕΣ; ΟΧΙ ΝΑ ΤΣΕΠΩΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΒΑΒΑ ΤΗΝ ΘΕΜΑΤΑΡΑ... ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, ημέρα γενικής απεργίας. Ένας -κυριολεκτικά!- υπάλληλος υπηρεσίας του ΥΠΕΧΩΔΕ που βρίσκεται στην οδό Πατησίων αποφασίζει ότι δεν θέλει να απεργήσει.

Μέχρι εδώ καλά θα μπορούσε να πει κανείς, δεδομένου ότι όσο ιερό είναι το δικαίωμα στην απεργία άλλο τόσο ιερό είναι και το δικαίωμα στην εργασία.

Πηγαίνοντας στην υπηρεσία του διαπίστωσε ότι ήταν μόνος, εκτός από ορισμένους διευθυντές που είχαν πάει για λόγους ασφαλείας.

Λογικό ήταν να υποθέσει ότι μόνος αυτός από όλη την υπηρεσία δεν απεργούσε. Έλα ντε, όμως, που σχεδόν όλες οι κάρτες των απόντων συναδέλφων του ήταν "χτυπημένες"!

Σαν να λέμε δηλαδή και "απεργία" και μεροκάματο... Τα στοιχεία και του υπαλλήλου της υπηρεσίας είναι στη διάθεση της στήλης και παντός άλλου ενδιαφερομένου, κύριε υπουργέ... Πηγή: Τύπος της Κυριακής

3 σχόλια

  1. παιδια σε πολιτισμενες χωρες οπως πχ στην Παπουα, Ουγκαντα, Κονγκο, η ακομη και σαυτη που κατοικω, Γερμανια, πανε για τετοιο πραμμα φυλακη η πλερωνουν μεγαλο προστιμο, τι στο διαολο επαθε η δικαιοσυνη στο Ελλαντα παιδια. αυτο το φαινομενο -η Ελληνικη Δικαιοσυνη 2012- πρεπει να καταγραφη στο Βιβλιο για τα Ανεξηγητα.

    ΛΥΚΑΝΩΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σχολισζουμε γιατι ΔΕΝ μας κανει εντυπωση ...

    Και τις υπολοιπες μερες που ΔΕΝ απεργουν , ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ???

    Η τιποτα (δουλεια γραφειου στην υπηρεσια ) ή χτυπανε οι ιδιοι ή φιλοι τους τις καρτες και μετα ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ή ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Επρεπε να γινει απεργια για να το καταλαβετε ????

    ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ..

    Που ζης ρε τυπε της Κυριακης τοσα χρονια ???

    μπιλυ

    Προσοχη ! επειδη η γενικευση ειναι η πηγη της ηλιθιοτητας διευκρυνιζω οτι υπαρχουν και ΑΞΙΟΙ δημ υπαλληλοι.
    Δυστυχως ομως τα κομματικα λαμογια που λειτουργουν κατα τον πιο πανω τροπο ειναι πλειοψηφια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι δημόσιοι υπάλληλοι ευθύνονται σίγουρα για το πολύνεκρο ναυάγιο στο χόνγκ κόνγκ, όπως και για τις σφαγές αμάχων στην συρία. Αμ το άλλο ότι αυτοί σταύρωσαν τον Χριστό το ξέρετε; Ζερν γκούουτ καμαράντεν προδότεν αρθρογράφεν. Ιχ λίεμπε ντιχ.
    Frau angela mit hern xorsht.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.