Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ "ΖΗΤΑΕΙ" ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΥΓΗ"...

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΟΧΗ... ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ Δ...


ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΛΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΠΟΧΗ... ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΥΡΙΖΑ"... ΝΑ ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΗΚΕ ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ...

newsbeast.gr._ Το άρθρο στην Αυγή «καίει» τον Νάσο Θεοδωρίδη. Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν αποκλείει διαγραφή του... Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο διαγραφής του Νάσου Θεοδωρίδη από τον ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του άρθρου του στην «Αυγή», στο οποόιο αμφισβητούσε το έπος του '40.

Μιλώντας στο Kontra Channel ο Π. Κουρουπλής έκανε την εκτίμηση αυτή αφού ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης του ζήτησε να σχολιάσει το δημοσίευμα που χαρακτήριζε μύθο το έπος του 1940.

1 σχόλιο

  1. Σιγα μη διαγραφει ο Θεωδωριδης.

    Πρεπει να καταλαβει ο Κουρουμπλης οτι μπηκε σε ενα μαγαζι που απλα του υποσχεθηκαν οτι δε θα απολυσουν τους δημ. υπαλληλους ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΕ. (οπως ολοι οι Δημ. Υπαλληλοι)

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΘΕΩΔΟΡΙΔΗΣ ειναι ΠΑΓΙΕΣ θεσεις αριστερας , τα ειπε και η Δουρου(κορυσχαδες) ,Ρεπουση(συνωστισμος) κλπ. κλπ.

    ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ !!!

    ΔΕΝ ειναι μαλακας ο Κουρουμπλης !! ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !

    Οπως και οι υπολοιποι που ψηφιζουν συριζα.

    Η ερωτηση ειναι απλη

    "ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΕ ΜΟΥ , ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ(και το μισθο σου βεβαια) ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ??"

    Η απαντηση ολων αυτων που ψηφισαν συριζα ειναι ενα βροντερο " Ν Α Ι Ι Ι Ι !!!!"

    Ας μην παριστενουν τις αθωες εθνικες περιστερες .

    Ο δε τσιπρας θα βγαλει μια ανακοινωση του στυλ

    " Θα πρεπει ολοι να ειμαστε ιδιεταιρα προσεκτικοι και να μην διαβαλλουμε την δημοκρατικοτητα και τις αξιες της κοινωνιας και της εργατικης ταξης "

    ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ δηλαδη....



    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.