Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...

ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ... Να αποκλειστούν η Χρυσή Αυγή και οι ...


ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ...

Να αποκλειστούν η Χρυσή Αυγή και οι βουλευτές της από τις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ζήτησε η παράταξη του ΚΚΕ στην αυτοδιοίκηση, «Λαϊκή Συσπείρωση».

«Τα καθάρματα αυτά δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού μας», τόνισε ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ζαριανόπουλος, στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που έδωσε μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννη Ζιώγα και τον δημοτικό σύμβουλο του δήμου Νεάπολης- Συκεών, Χαράλαμπο Βέλλη.

Ο κ. Ζαριανόπουλος κατήγγειλε όσους δημάρχους και περιφερειάρχες έχουν στείλει προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις στη Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι πρόκειται για «φασιστική» και «εγκληματική» οργάνωση. «Καμιά ανοχή απέναντι τους», είπε και κάλεσε τους εκλεγμένους της αυτοδιοίκησης και τον κόσμο να τους απομονώσουν.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει στείλει προσκλήσεις και στη Χρυσή Αυγή για τις εορταστικές εκδηλώσεις της Θεσσαλονίκης (στρατιωτική παρέλαση, δοξολογία κ.α.), ενώπιον του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια. Η εξήγηση, που δόθηκε αρμοδίως από την Περιφέρεια, είναι ότι προσκλήθηκαν όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο που ορίζεται με νόμο.

Σε ερώτηση για τη στάση που θα κρατήσει η «Λαϊκή Συσπείρωση» στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο κ. Ζαριανόπουλος αρνήθηκε να απαντήσει αν θα δώσει ή όχι το «παρών», με διαμαρτυρίες και σημείωσε πως η πάγια θέση της είναι «αντίσταση σε οποιονδήποτε χώρο και με οποιαδήποτε μορφή».

6 σχόλια

  1. κλύσμα με ξιδάκι σιχαμεροί μπολσεβίκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τους ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠ ΟΨΗΝ :

    ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ (χωρα του αξονα για εθνοκαθαρσεις Ελληνων στη Μακεδονια)

    ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΖΕΡΒΑ ΚΛΠ

    ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΙΤΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

    ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ .



    ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΤΙ :

    «Τα καθάρματα αυτά δεν έχουν καμιά θέση στις εκδηλώσεις για την αντιφασιστική νίκη του λαού μας»

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ο τορπιλισμός της Έλλης είναι το πιο σοβαρό σημάδι που δείχνει πως η δικτατορία είναι πουλημένη στους Άγγλους ιμπεριαλιστές και πως η Ιταλία πασχίζει να την ξαναφέρει στα νερά της.....
    Δεν έχει σημασία, γιατί την Ιταλική εισβολή την προκαλεί αυτή τη φορά η τυχοδιωκτική πολιτική της βασιλο-μεταξικής δικτατορίας που δημιουργεί στην Ιταλία ανησυχίες για την ασφάλεια των νώτων της......"
    ("ΚΚΕ - Επίσημα Κείμενα" τόμος Δ΄, σελ 500-504)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Ο πόλεμος αυτός που προκλήθηκε από τη βασιλομεταξική σπείρα, που διατάχτηκε από τους εγγλέζους ιμπεριαλιστές, δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδος μας. Ούτε είναι βέβαια πόλεμος κατά του φασισμού, όπως δήλωσε κυνικά ο αρχιφασίστας Μεταξάς». Μανιφέστο ΚΚΕ, 7 Δεκεμβρίου 1940. Έτσι επειδή εμείς θυμόμαστε!!!!!!!!! Τότε που οι Σοβιέτ, αγγαλιά με τους Ναζί κατάπιναν την Ευρώπη, ενώ τα Ελληνόπουλα έχυναν το αίμα τους στην Β.Ήπειρο υπέρ βωμών και εστιών χαρίζοντας στον κόσμο την πρώτη κατά ξηράν νίκη κατά των δυνάμεων του Άξονα (Χίτλερ-Μουσολίνι-Χιροχίτο-Στάλιν).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ka8armata eitan oi Sumaxoi tou Xitler sta 1940 -OI RWSOI DHLADOI-NA APOKLEISTOUN OLOI OI KOMOUNISTES APO TIS E8NIKES EPETEIOUS....(KAI OLOI BLAXODHMARXOI SUKEWN KAI ALWN PERIOXWN).....
    G Amelethtos (Buzantinos)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.