Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ...!!! ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΔΩΣΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, "ΜΑΚΕΝΤΟΝΣΚΙ"...!!!

ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛ...


ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΕΪΣΜΠΟΥΚ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... 

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο φιλοσκοπιανός Στυλιανός Σαμαρτζής, Σαμαρτζίεβ στα σλαβικά, έγραψε πως ο πρώτος του ξάδελφος Αλέξανδρος, υπέκυψε στα τραύματα του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από (υποτιθέμενο) άγριο ξυλοδαρμό, από Χρυσαυγίτες.

Το παραλήρημα του νεαρού συνεχίζεται αφού σαν λόγο για τον... ξυλοδαρμό ήταν το γεγονός οτι το «θύμα» δήλωνε Σκοπιανός και όχι Έλληνας.

Γρήγορα η ψευδής ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε από το σύνολο των ΜΜΕ των Σκοπίων και έγινε πρώτο θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο πρώτο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση και να πάρουν φωτιά τα social media στη χώρα, με βαριές κατηγορίες κατά της Ελλάδας και των Ελλήνων, ενώ Σκοπιανοί εθνικιστές ανακοίνωσαν και τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική πρεσβεία.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του λεγόμενου «Παγκόσμιου Μακεδονικού Κογκρέσου», Αντόν Πετροφ έκανε ευθέως λόγο για κήρυξη πολέμου. «Ο θάνατος του Samardziev είναι πρόκληση για πόλεμο για τους Μακεδόνες», δήλωσε συγκεκριμένα.

Ακόμη και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων Αλεκσάνταρ Γκοργκίεβ, δήλωσε «συγκλονισμένος» από το άκουσμα της «είδησης» του υποτιθέμενου θανάτου του νεαρού Σαμαρτζή - Σαμαρτζίεβ στην Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν, νωρίτερα ο εκπρόσωπος τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, Γιώργος Δελαβέκουρας προέβη σε αιχμηρή ανακοίνωση. «Κανένα τέτοιο περιστατικό δεν έχει συμβεί. Είναι αποκύημα νοσηρής φαντασίας. Καλούμε την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ να είναι πολύ πιο προσεκτική και να μην αφήνει περιθώρια για να καλλιεργείται η τεχνητή όξυνση και ο εθνικισμός».

Πάντως, για λόγους ασφαλείας, δύναμη της αστυνομίας βρίσκεται έξω από το κτίριο της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια. newsbomb.gr

--------------------------------------

11 σχόλια

  1. Κυβερνηση της ΠΓΔΜ ??? !!!!!

    Αν κανει ανακοινωσεις για τις παπαριες που λεει καθε μαλακας και μαλιστα ΠΟΛΕΜΟ (!!!) τοτε ειναι κυρακατινες και ΟΧΙ πολιτικοι..

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΑΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!


    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλασικη περιπτωση γυφτοσκοπιανου παντα μες στην βρωμα θα ειστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο υποφαινόμενος είναι ένα άτομο ψυχικά διαταρεγμένο .αδέσποτος τριγυρνάει στην Φλώρινα με φανέλες που γράφουν σκοπιανά και έχει αστέρια της βεργίνας ζβάστικες αγκυλωτούς σταυρούς και άλλα παρόμοια . Απο πληροφόριες που έχω το άτομο είναι ψυχασθενής .όσο για την αντίδραση των σκοπιανών φανερώνει ότι τον έχουν ώς δόλωμα ώστε τσιμπάνε στην κάθε μαλακία του κάθενός νεαρού ψυχοπαθούς νεαρού τους ή έκδηλώνουν με κάθε απίθανο ανθέλληνα ψυχοπαθή τις επιδιώξεις τους. Το συγκεκριμένο άτομο τον έχω εντοπίσει να περιφέρεται κατα καιρούς στην Φλώρινα με τα μακεντόνσκι μπλουζάκια τις ζβάστικες κλπ και όταν τον ρώτησα εάν είναι βούλγαρος με κοιτούσε με ένα απλανές βλέμμα ψυχοπαθούς ατόμου . .Δέν αξίζει να ασχολούμαστε με ψυχοπαθείς .κατάγεται απο ένα χωριό του Δήμου Μελίτης και απορώ πώς ακόμη πώς δέν τον μάζωξε κανένας ψυχίατρος ακόμη ....Προσοχή με ψυχοπαθείς μήν ασχολείστε μα οι σκοπιανοί σε κάθε μαλακία εκδηλώνονται , αυτό είναι άλλωστε το διανοητικό τους επίπεδο. Ο υποφαινόμενος πάσχει ψυχικά ( μεγαλοιδεοληψίες, παραισθήσεις, μανία καταδίωηξηςκ.α. που ξέρουν οι ψυχίατροι) χρειάζεται επειγόντως ψυχίατρο ή ειδικό γιατρό για άτομα με ειδικές ανάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΝΙΣΟΡΡΟΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΠΟΡΟ ΤΗΣ ΜΕΛΙΤΗΣ ΚΡΥΒΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΑΣΙΣΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΒΛ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ 900 ΑΤΟΜΩΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ -ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΌΣ ΠΑΥΛΟΣ & ΑΣΛΑΚΟΒ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΛΙΤΗ- ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΕΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ...ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος ο Σαμαρτζιεβ χαχαχχαχα ηταν μελος του Ουρανιου Τοξου και απο τις πληροφοριες που εχω ηταν και βασικος διανομεας της φιλοΣκοπιανικης εφημεριδας Νοβα Ζορα ''Νεα Αυγη'' για καποιους μηνες. Οι εθνικοσοσιαλιστικες του ιδεες βγηκαν στην φορα και ετσι ηρθε σε αντιπαραθεση με το Ο.Τ κ διακοπηκε η ''συνεργασια τους'' καποιοι αλλοι εδω στην Φλωρινα υποστηριζουν οτι ειναι πρακτορας της ΕΥΠ! Ανθρωπος που εχει tattoo την σβαστικα και τα SS στο σωμα του δεν μπορει παρα να ειναι φασιστας Ναζι και μπορει να ειναι και κρυφο μελος της Χρυσης Αυγης. Τα Σκοπιανα μεσα ενημερωσης παραδιδουν ενα ρεσιταλ γελοιοτητας και πολλα απο αυτα υποστηριζουν οτι οντως ο ''Σαμαρτζιεβ'' ειναι μυστικος πρακτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:12 π.μ. ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?ΜΑΖΕΨΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΛΑΔΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΤΟ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 6987674666!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. kai poios eisai esi re blamene 10:34 poy dineis prosopika stoixia se blog.ilithie.oloi kseretai na krivestai piso apo tin anonimia sas kai na grafetai oti sas katevei sto mikro mialo pou diathetetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ ΕΤΣΙ! ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ.. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Κ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ Κ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. den kathgoroyme kanenan as mht ta ekane na mhn ta louzetai twra......as prosexe to kolopaido

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.