Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...!!! ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ...!!!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΙΚΟΣ...!!! ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ... Αναγνώστης του enikos.gr μας ...

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΙΚΟΣ...!!!


ΑΠΟ ΤΟ ENIKOS.GR Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ...

Αναγνώστης του enikos.gr μας έστειλε τις αναγγελίες ενοικίασης για τρία διαμερίσματα, όπου ο ιδιοκτήτης βάζει "όρους" για τους υποψήφιους ενοικιαστές.Αν σας ενδιαφέρει δεν πρέπει να ψηφίζετε "ΣΥΡΙΖΑ ή ΚΚΕ ( ειδικά ΟΧΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ) να πληρώνετε την εφορία και να έχετε υπηρετήσει στον Ελληνικό Στρατό"!!!  Συμπληρώνει δε ότι ο ενδιαφερόμενος ενοικιαστής πρέμει να μην είναι «Αμφί»!

ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ "ΣΤΟΧΟ"... ΑΝ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΑΘΕΙ Ο ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ...

2 σχόλια

  1. πληρωνεσαι ενοικιο γιαυτο -δε ζητας ετσι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ...!!!"

    Ακριβώς!!

    Να απελαθούν οι ανθέλληνες μαζί με τα υποπροιόντα του ισλάμ και της αφρικής και με πρωτεραιότητα τους μικτούς γάμους τύπου Πίου όπου θα πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια και του πίου αλλά και του παιδιού του .... μην σου πώ και της προοδευτικής "Ελληνίδος" συζήγου του.
    Να πάνε στην Νιγιρία ή στον αγύριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.