Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!

Νεαρή κοπέλα στη Βουλή των εφήβων "ξεβράκωσε" παντελώς το ελληνικό κράτος αποκαλύπτοντας την ανεπάρκειά του ως προς το λαθρομε...


Νεαρή κοπέλα στη Βουλή των εφήβων "ξεβράκωσε" παντελώς το ελληνικό κράτος αποκαλύπτοντας την ανεπάρκειά του ως προς το λαθρομεταναστευτικό και αυτοί φρόντισαν να την διακόψουν προφανώς εμφανώς ενοχλημένοι με τις αλήθειες που είπε για το από που πηγάζει πραγματικά ο "ρατσισμός".

Δεν γνωρίζουμε κατα πόσο οι ''ρατσιστικές επιθέσεις'' ήταν το θέμα της ομιλίας της ή αν ήταν απλά πρόσχημα για να της επιτρέψουν οι "δημοκράτες" να μιλήσει και να μπορέσει να πει την αλήθεια, η ουσία είναι οτι την είπε και ο... πρόεδρος έσπευσε να τη διακόψει!!

Είναι ενθαρρυντικό που η νεολαία έχει αρχίσει να ξυπνάει.

Κι ακόμα κι αν δεν είχε επίσημα στοιχεία -όπως της ζητήθηκαν- όλοι ξέρουμε οτι αυτό που ανέφερε είναι γεγονός... Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε... defencenet.gr





ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΣΑΚΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ... ΚΑΙ Η ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ... - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" ΠΕΜΠΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ. 564

21 σχόλια

  1. Τελείωσα σχολείο στην Κυπαρισσία. Πέρυσι όλα τα παιδιά γράφαμε εθνικιστικά συνθήματα στον πίνακα και όταν κανας,καθηγητής ψέλλιζε τίποτα για πολυπολιτισμικότητα ρατσισμό και άλλες τέτοιες πίπες τον κραζαμε. Ολα τα λεφτά; Οι φάτσες τους. Μερικοί γουρλωναν τα μάτια άλλοι το σκέφτονται τι λένε. Παντού Εθνικισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mou to pe mia fili mou pou ta psaxnei afta....xxaxaaxaxxaama eise vurlo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο ελληνικό ΚΥΝΟβούλιο θα πρέπει να ακούγονται απόψεις που χαϊδεύουν τα αυτάκια των αναρχοάπλυτων. Οτιδήποτε άλλο είναι κατακριτέο!!!!!!!
    Μόνο που, ευτυχώς, τα πράγματα έχουν ξεφύγει απ΄τον έλεγχο τους και δε μπορούν να μας μαζέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές αλήθειες πονάνε πολύ! Τα γυφταριά της βουλής ξύνισαν μουτράκια ε? βρωμιάρηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατι χαρακτηριζεται "κολαφος" ?? Μια ερωτηση την εκανε και η κοπελα ολοκληρωσε την αποψη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχαχα παύση και μετά "μου το 'πε μια φίλη μου που τα ψάχνει αυτά" χαχαχαχα και υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ό,τι πει ο καθένας! Στη Βουλή όταν γίνεται παρόμοια αναφορά γίνεται κατάθεση εγγράφου στα πρακτικά, αν έλεγε πως το 2015 δεν θα υπάρχει κανένας μετανάστης, ο πρόεδρος πάλι θα ζητούσε την πηγή της πληροφορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια στη μαθητρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. απαντηση σε ( Θάνος Α. γράφει: 14/9/12 6:06 π.μ.) - Να πας να μεινεις μωρη πουστρα αφου σ'αρεσουν οι αλλοδαποι στην αλβανια στο πακισταν και σε οποια αλλο κολοκρατος κανει εισβολη και καταληψη στην Ελλαδα με την μεθοδο του εποικισμου.Σας υποσχομαι οτι αν ερχομουν ποτε στην εξουσια θα προσπαθουσα να μην χωριστουν ποτε οι ξενοφιλοι προδοτες απο τους αλλοφυλους εισβολεις και μαζι να τοποθετηθουν στα ιδια κελια, δικαια πραματα! Γιωργος Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι μικρή κοπελίτσα και δεν σκέφτηκα να πει το αυτονόητο.Να πει γελοία Ανθέλληνα πρόεδρε με τα μαθηματικά στατιστικά και με ένα μέσο όρος αν υπολογίσουμε το πόσοι αλλοδαποί μπαίνουνε στην πατρίδα μας κάθε μέρα που είναι από 30 μέχρι 75.θα υπολογίσεται απλά πως όντως θα είναι το 2015 3.5 εκατομμύρια και ίσως παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τον ξεκάρφωτο τίτλο, νόμιζα ότι της αφαίρεσε τον λόγο.

    Την διέκοψε για να ρωτήσει από πού προκύπτει το νούμερο. Πού το κακό; Ελπίζω να μάθει η μικρή ότι δεν πρέπει να μιλά βάσει πληροφοριών της φίλης της.

    Περιττό να πω ότι δεν ξέρω αν σε άλλα κράτη υπάρχει ο γελοίος αυτός "θεσμός", αποκορύφωμα του λαϊκισμού της μεταπολίτευσης. Όμως, η κοπελιά οφείλει να μάθει ότι πρέπει να στηρίζει αυτά που λέει. Σωστός ο πρόεδρος.

    Ελπίζω να ψαχτεί το κορίτσι και να δει ότι λέει αρλούμπες. Στην "Κυριακάτικη" της 21/10/2007, η ΕΥΠ, η μάλλον καθ' ύλην αρμόδια, ερωτώμενη πληροφορεί ότι ο "αριθμός νομίμων και παρανόμων μεταναστών ανέρχεται σε 2,5 εκατομμ." Πριν πέντε χρόνια, δηλαδή!!

    Σήμερα πρέπει να είναι κοντά στα 3,5 εκατ., υπολογιζομένων των ροών και γεννήσεων, όσο αυτό είναι δυνατόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 15/9/12 10:13 π.μ.

    >που είναι από 30 μέχρι 75<

    Είχαν φτάσει να μπαίνουν μόνον από τον Έβρο 300 κάθε μέρα, αν και σύμφωνα με άλλες πηγές, π.χ. Frontex, έφταναν του 500 (!!). Μία πόλη, δηλαδή, ~140.000 κατοίκων κάθε χρόνο!!

    Τώρα λένε ότι οι ροές από τον Έβρο μειώθηκαν κατά 84%, ήτοι (παίρνω μέσον όρο) ~ 22.500 "μόνο" τον χρόνο.

    Και πάντα μιλάμε για τον Έβρο μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απλα μαθηματικα και ελαχιστη γεωπολιτικη κριση φαινεται οτι ειναι πολλα για τον προεδρο της βουλης και καποιους προηγηθεντες που θελουν αποδειξεις και μιλουν για τον Εβρο κτλ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στη μαθητρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (ο "στοχος" δεν φερνει καμια ευθυνη για τα σχολια που κανουμε εμεις εδω)κι αν καμια φορα σχολιαζουμε ακομψα κι επιθετικα πανω σε περιεργα κι εξοργιστικα σχολια αλλων ειναι απο αγανακτηση,δεν ειμαστε αλητες.Στην πραγματικοτητα η κοπελιτσα λεει την μιση αληθεια,για την παρανομη μεταναστευση κι αυτο ωφειλεται στην πλυση εγκεφαλου που γινεται στον Ελ. λαο και στα παιδια απο τα ΜΜΕ τους καθηγητες των σχολειων κι απο αλλες δηθεν πολιτιστικες εκδηλωσεις.Καθως κι απο το γεγονος οτι ειναι πια τοσο μεγαλο το ποσοστο των εποικων που μεγαλωνουν μαζι με τους αλλοφυλλους συμμαθητες τους.Αντε να πεισεις τους εφηβους μετα οτι τα παιδια των παρανομων μεταναστων δεν εχουν κληρονομικα δικαιωματα στην Ελλαδα!Η Ελλαδα εχει δεχθει ενα τρομεροτατο ασυμμετρο χτυπημα που την απειλει υπο εξαφανιση κι ερχονται καποιοι εδω και χαχανιζουν χαζοχαρουμενα παρα του οτι το ελ.κοινοβουλιο ειναι για κλαματα.Προκαλω ολο το κοινοβουλιο να μου πουν, ποσος ειναι ο αριθμος των κανονικων Ελληνων στην Ελλαδα με Ελληνες γονεις κι απο το γενος του πατερα κι απο το γενος της μητερας , και ποσος ειναι συνολικα ο αριθμος του πληθυσμου που διαμενει αυτη την στιγμη στην χωρα.Γνωριζουν ? αν δεν γνωριζουν να ζητησουν τα στοιχεια απο την CIA, αν τους τα παραχωρησει ακριβως,σκετη καταθλιψη....Γ.Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mou to eipe mia filh mou mwre...auth ta psaxnei auta...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Καθως κι απο το γεγονος οτι ειναι πια τοσο μεγαλο το ποσοστο των εποικων που μεγαλωνουν μαζι με τους αλλοφυλλους συμμαθητες τους."

    Εποίκων; Ποιων εποίκων;

    >Προκαλω ολο το κοινοβουλιο να μου πουν, ποσος ειναι ο αριθμος των κανονικων Ελληνων στην Ελλαδα με Ελληνες γονεις κι απο το γενος του πατερα κι απο το γενος της μητερας<

    Ποιος είναι ο "κανονικός" Έλληνας; Παιδί γεννημένο από Έλληνα πατέρα και Αμερικανίδα μητέρα, προφανώς δεν είναι "κανονικός" για σένα, αν και μπορεί να γίνει πρωθυπουργός.

    >και ποσος ειναι συνολικα ο αριθμος του πληθυσμου που διαμενει αυτη την στιγμη στην χωρα<

    Έμπα στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ και δες την τελευταία απογραφή.

    >αν δεν γνωριζουν να ζητησουν τα στοιχεια απο την CIA, αν τους τα παραχωρησει ακριβως,σκετη καταθλιψη....Γ.Σ <

    Και πού θες να ξέρει η ... CIA, εκτός και αν "ευφυολογείς";
    Άλλωστε, το "γένος" έχει σημασία; Ο Εφιάλτης, ο Πήλιος Γούσης, οι τόσοι και τόσοι δωσίλογοι, προδότες, αλήτες, πολιτικοί πουλημένοι, μήπως συμπλήρωναν τα κριτήρια του "κανονικού" Έλληνα, περισσότερο από τον Σλήμαν, που επέλεξε να ζήσει στην χώρα που αγάπησε και στην οποία πρόσφερε όλη του την ζωή;

    Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Όμως, Ελληνόψυχος γίνεσαι, δεν γεννιέσαι. Άπαχε της ζωολογίας, λοιπόν, όταν μιλάς για ανθρώπους.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο "στόχος" φέρει ευθύνη για τα σχόλια καθώς φιλτράρονται, άρα όσα δημοσιεύονται εδώ έχουν έστω την ανοχή του, αν όχι τη σύμφωνή του γνώμη. Αν βλέπουν τώρα κάποιοι ως απειλή τους μετανάστες δε μπορώ να τους βοηθήσω, με τον καιρό ελπίζω να δουν ξεκάθαρα την αλήθεια. Σημείωση καθώς υπάρχει νοητικό πρόβλημα, δεν αναφέρομαι σε κακοποιούς, καθώς οιασδήποτε εθνικότητας είναι απειλή. Τώρα στατιστικά στοιχεία με αμιγώς Έλληνες μόνο κανένας ερευνητής ή κανένα "αρρωστημένο" μυαλό μπορεί να ψάξει να βρει. Στην ΕΛ.ΣΤΑΤ. καταγράφονται μόνο οι έχοντες την ελληνική υπηκοότητα(δεν τους αναφέρω ως Έλληνες για λόγους που προανέφερα). Οι παράνομοι μετανάστες υπολογίζονται αυτήν τη στιγμή λίγο πάνω από 400.000, υπολογίζονται γιατί δε μπορεί να είναι κανένας σίγουρος για τον ακριβή αριθμό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. >Οι παράνομοι μετανάστες υπολογίζονται αυτήν τη στιγμή λίγο πάνω από 400.000, υπολογίζονται γιατί δε μπορεί να είναι κανένας σίγουρος για τον ακριβή αριθμό τους.<

    Aπό ποιον υπολογίζονται σε 400.000; Εσένα, το ΕΛΙΑΜΕΠ, ή την Κουμουνδούρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. >Aπό ποιον υπολογίζονται σε 400.000; Εσένα, το ΕΛΙΑΜΕΠ, ή την Κουμουνδούρου;<

    Όχι πάντως από μια φίλη μου που τα ψάχνει αυτά...

    Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΥΠΕΣ προκύπτει αυτός ο αριθμός, 480.000 συγκεκριμένα.

    Καθώς αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν αρκετοί και προχωρούν σε λαθος υπολογισμούς, (από αμέλεια, άγνοια, ανικανότηα ή σκόπιμα) είναι πως οι διακινητές των μεταναστών προς την Ελλάδα είναι πολύ μικρότερος από τον αριθμό των διακινητών από την Ελλάδα. Όλοι αυτοί που έρχονται καθημερινά στην Αθήνα από τον Έβρο δε μένουν εδώ, μετακινούνται προς την Πάτρα με στόχο το πέρασμα στην Ιταλία όπου από εκεί λόγω της συνθήκης Δουβλίνο 2 μπορούν να μεταβούν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Θάνος Α.

    >Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΥΠΕΣ προκύπτει αυτός ο αριθμός, 480.000 συγκεκριμένα.<

    Δώσε μου την πηγή. Άλλως, ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Ο γερο-Αρμένης γείτονάς μου έλεγε "καρτί λαλήσει, καρντιά ραΐσει".

    Η από κάτω παράγραφος δεν βγάζει νόημα, εκτός κι αν δεν ξέρεις τι γράφεις (το πιθανότερο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. >Δώσε μου την πηγή.<

    Από πρακτίκα συνεδρίασης της ειδικής μόνιμης επιτροπής ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου, ημερομηνία συνεδρίασης 01.03.2012 . Αλλά λογικά θα υπάρχουν και στον ιστότοπο του Ινστιτούτου.

    >Η από κάτω παράγραφος δεν βγάζει νόημα<

    Είχα εκφράσει και παλιότερα(σε σχόλιο του ίδιο άρθρου 8/9/12) φοβίες για το πόσο κατανοητός μπορώ να γίνω. Η μόνη εκλαΐκευση που μπορώ να κάνω είναι πως οι μετανάστες δε βλέπουν και δε θέλουν την Ελλάδα ως προορισμό αλλά την Ιταλία. Έτσι ο μεγαλύτερος αριθμός από αυτούς φεύγει από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.