Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΓΙΑ ΦΑΪ....

Με το  μαχαίρι στα χέρια έπιασαν  οι άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις… «πεινασμένους» Μαροκινούς, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να σφάξο...

Με το  μαχαίρι στα χέρια έπιασαν  οι άνδρες της Ασφαλείας Ηρακλείου τέσσερις… «πεινασμένους» Μαροκινούς, τη στιγμή που ετοιμάζονταν να σφάξουν δύο πρόβατα τα οποία είχαν κλέψει από το ποιμνιοστάσιο ενός 72χρονου στο Γάζι!

Τα κλεμμένα  ζώα βρέθηκαν ολοζώντανα στο σπίτι των δραστών στην περιοχή της Αμμουδάρας Γαζίου και συνελήφθησαν για ζωοκλοπή. Δυο από αυτούς, ένας 36χρονος και ένας 19χρονος, είχαν κολλήσει τις φωτογραφίες τους σε δελτία ταυτότητας ιταλικών αρχών για τα οποία είχε δηλωθεί κλοπή και σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Άλλος ένας  19χρονος Μαροκινός και ένας 27χρονος ομοεθνής του κρατούνται για ζωοκλοπή, παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια καθώς προσπάθησαν να διαφύγουν από τους αστυνομικούς και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

--------------------------------------

1 σχόλιο

  1. Καλα , τα προβατα ΔΕΝ ενημερονωνταν ??

    Δεν διαβασαν οτι πακιστανος ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ πακιστανο επειδη ΔΕΝ του " εκατσε "??

    Καλυτερα να ζησεις ως προβατο ατιμασμενο και να πας στην ωρα σου ΤΟ ΠΑΣΧΑ, ΠΑΡΑ να σε μαχαιρωσουν σε ενα εγκλημα παθους Σεπτεμβριατικα ....

    Ας ειναι καλα οι ανδρες ασφαλειας Ηρακλειου.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.