Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΣΟ Μ@Λ@ΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΦΟΥΣ...;;; ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΕΒΡΑΊΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Έξι εβραϊκοί τάφοι συλήθηκαν την Δευτέρα σε ένα νεκροταφείο στο παραθαλάσσιο Ροστόκ, στη βορειοανατολική Γερμανία, από αγνώστους που σχη...


Έξι εβραϊκοί τάφοι συλήθηκαν την Δευτέρα σε ένα νεκροταφείο στο παραθαλάσσιο Ροστόκ, στη βορειοανατολική Γερμανία, από αγνώστους που σχημάτισαν αγκυλωτούς σταυρούς στις επιτύμβιες στήλες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία στην πόλη.

Συνθήματα όπως «Βρωμοεβραίοι» και «Ζιγκ Χάιλ» (σ.σ. ο ναζιστικός χαιρετισμός) γράφτηκαν επίσης με μπλε χρώμα στους εξωτερικούς τοίχους του εβραϊκού κοιμητηρίου από τις 02:00 ως τις 11:00 τοπική ώρα (03:00 ως 12:00, ώρα Ελλάδας).

Μια εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε, «είμαστε στα ίχνη ενός συγκεκριμένου υπόπτου, πιθανότατα έχει μαζί του μια ομάδα, αλλά δεν μπορώ ακόμα να δώσω (ακριβέστερα) στοιχεία», σε δηλώσεις της προς το Γαλλικό Πρακτορείο.

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η βεβήλωση να αποτελεί ενέργεια οπαδών της Χάνσα Ροστόκ, μιας ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.