Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΩΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΟΙ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"... ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ!

Την ''βίαιη επίθεση από συντεταγμένη ομάδα μαυροφορεμένων ακροαριστερών αναρχοαυτόνομων'' καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλλην...


Την ''βίαιη επίθεση από συντεταγμένη ομάδα μαυροφορεμένων ακροαριστερών αναρχοαυτόνομων'' καταγγέλλουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Συγκεκριμένα, κατεγγέλλουν ότι ''κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Γενικής Πανελλήνιας Απεργίας οι συμμετέχοντες με τους Ανεξάρτητους Έλληνες δέχτηκαν βίαιη επίθεση από συντεταγμένη ομάδα μαυροφορεμένων ακροαριστερών αναρχοαυτόνομων''.
''Τα μαύρα μπλουζάκια της βίας απέδειξαν σήμερα ότι εχθρός τους είναι η Ελλάδα της Δημοκρατίας. Επιτέθηκαν βίαια, υβρίζοντας, προπηλακίζοντας και χτυπώντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επειδή επέλεξαν να κρατούν στα χέρια τους την Ελληνική Σημαία'', αναφέρει χαρατηριστικά το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Επισημαίνουν παράλληλα ότι ''καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται και δηλώνουμε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα Εθνικά μας σύμβολα και την Εθνική κυριαρχία. Οι πολιτικές των μνημονίων γεννούν εξαθλίωση, ταπείνωση και εξτρεμισμό. Δεν θα περάσουν''.

--------------------------------------

8 σχόλια

  1. το ξύλο απο την αριστερά ειναι ευλογημένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. >συντεταγμένη ομάδα μαυροφορεμένων ακροαριστερών<

    Καραμπινάτη αντιποίηση στολής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χιλιοπαιγμενο.....
    εαμοβουλγαροι κοπανανε πανιβλακες δεξιουληδες της καρπαζιας οι οποιοι μετα κλαιγονται....

    καλα τους καναν τους βλακες
    αλλη φορα να πανε οπλισμενοι
    εχουμε πολεμο ως γνωστον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ Κ@@@@@@@@@@ΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χα χαχ ωραιος ο 6¨32 !

    -----------

    Θα ειδαν χοντρους και δυσκινητους συστημικους λουκουμαδες ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ αντιθετα απο τους καλογυμνασμενους και ευελικτους χρυσαυγητες και αντιληφθηκαν οτι ειναι ευκαιριαρα να τους πλακωσουν στο ξυλο οπως και εκαναν .

    Τελικα οι γιωταδες χρυσαυγητες τους βγηκαν "ανεξαρτητοι Ελληνες "

    Καλο το αναχωμα με ημιτασιον εθνικιστες σε στυλ καμμενου ΑΛΛΑ στο δρομο πληρωνονται ΟΛΑ !!

    Αλλη φορα να κρατουν Ελληνικες Σημαιες αλλα να εχουν και κανα φουλαρι "ανεξαρτητων ελληνων " στο τσαντακι να το φορεσουν μπας και γλυτωσουν αν μλεχτουν σε κανεναν αγριο τσαμπουκα......


    Και μιας και το εφερε η κουβεντα ,ξερει κανεις τι εγινε με την κουντουρα των ανεξαρτητων Ελληνων που κατηγορηται με τους 32 για αγρια παρανομη κονομα ???

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στο συλλαλητήριο της Αθήνας υπήρξε προπηλακισμός από αναρχοάπλυτους σε βάρος ατόμων που κρατούσαν ελληνικές σημαίες.
    Το περιστατικό που είδα έγινε στην Κλαυθμώνος, όπου άτομα που ήταν μπροστά από τους διαδηλωτές από τις εταιρείες χρηματαποστολών και Security και κρατούσαν ελληνικές σημαίες προπηλακίστηκαν από αριστεριστές Βύρωνα-Καισαριανής-Παγκρατίου, που διαπληκτίστηκαν με άτομα από την ομάδα που κρατούσε γαλονόλευκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΔΩ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΑΒΑΤΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ.ΘΑ ΣΠΑΣΗ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ;Η ΠΕΡΝΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΛΑΜΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.