Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ... ΣΩΤΗΡΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

Θριαμβευτική ήταν η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έ...


Θριαμβευτική ήταν η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη σημερινή συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε δεκτός από τους διαδηλωτές με αγκαλιές και επευφημίες, ενώ περπάτησε από το Πεδίον του Αρεως μέχρι το Μουσείο για να συναντήσει τα μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε δηλώσεις του προς τα ΜΜΕ ο κ. Τσίπρας είπε: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να μετατραπεί σε ένα απέραντο κοινωνικό νεκροταφείο. Η συγκυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να υπερασπιστεί τα στοιχειώδη συμφέροντα και είναι αυτή που ανέχεται τα βάρβαρα μέτρα που οδηγούν σε ολοκαύτωμα την κοινωνία».  



4 σχόλια

  1. Πόση πια κατάντια...σωτήρας ένας άνθρωπος που δεν έχει βάλλει ποτέ ένα ένσημο στη ζωή του...αριστερός τάχα που όμως δεν έχει δουλέψει ποτέ ούτε μία ώρα να δει πώς βγαίνει το μεροκάματο και πώς είναι να σε απειλούν συνεχώς ότι θα χάσεις τη δουλειά σου υποχρεώνοντάς σε να δουλεύεις απλήρωτος υπερωριακά!!! Μπράβο μας βρε μάγκες!!!! Ωραίους σωτήρες ξέρετε να αναδεικνύετε!!!! Β.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΕΚΕΙ???
    ΠΑΝΤΩΣ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΚΟΨΤΕ ΜΑΠΕΣ ...ΣΑΝ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΙ ΕΝΑΙ ΟΛΟΙ....ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΕΣ.....ΟΥΣΤ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ...ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SKATOFATSES PRAGMATI !!OLOI AXYRISTOI OI PRODEYTIKARIOI TOY KOLOY ..OYTE GYGTOI NA EITANE ..KATI METAXY ARABWN KAI TOURKOGYTWN .OLOI XYRISMA KAI DROMO GIA TA ERGOSTASIA THS GERMANIAS NA DOYNE PWS BGAINEI TI PSWMI KAI KTIZONTAI YGIEIS KOINWNIES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΞΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ DEFENCENET,ONALERT ΚΤΛ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ,ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ Χ.Α. ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ.Η ΖΗΜΙΑ ΥΠΕΡ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.