Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΠΟΣΚΙ...!!!

ΣΗΡΙΑΛ... ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΟΠΟΣΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΠΑΡ...

ΣΗΡΙΑΛ... ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΠΟΠΟΣΚΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΔΕΛΑΒΕΚΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΌ ΤΟ STOXOS.GR. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ: 

Σεπτέμβριος 25, 2012., Σκόπια.

Αποποιούνται (διαψεύδουν) οι αρχές στην Αθήνα σχετικά με τις πληροφορίες των σλαβικών μέσων ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο Έλληνας επικεφαλής του Υπουργείου Εξωτερικών, Δημήτρης Αβραμόπουλος στη συνάντησή του με τον ομόλογό του της FYROM, Νίκολα Πόποσκι, προέβαλε την άποψη ότι τα Σκόπια δεν έχουν εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδας.


«Αυτό είναι λάθος και μια τέτοια άποψη δεν έχει ποτέ δηλωθεί. Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών, η οποία πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα του Υπουργού Εξωτερικών της Πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας ήταν μια συνάντηση γνωριμίας, υψηλού επιπέδου και από τις δύο πλευρές και μια τέτοια δήλωση δεν δόθηκε. Αυτό είναι πιθανώς μια από τις πολλές γνωστές τακτικές των Σκοπίων να δημιουργήσουν αίσθηση για εσωτερική χρήση, επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι δεν επιδεικνύουν ειλικρινή διάθεση και πρόθεση για να βρεθεί μια λύση», δήλωσε ο Έλληνας εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Ο Δελαβέκουρας αναφέρει ότι ο κ. Αβραμόπουλος είπε ότι ο εθνικισμός και ο λαϊκισμός μπορεί να φέρουν προσωρινό πολιτικό κέρδος, αλλά πάντα οδηγούν σε σύγκρουση και καταστροφή.

Το μήνυμα του υπουργού Εξωτερικών κ. Πόποσκι ήταν σαφές: Δείχνει στην πράξη ότι έχει πραγματικά τη βούληση να συμβάλλει στην εξεύρεση μια λύσης προς το όφελος των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και στη σταθερότητα της περιοχής, αναφέρει σε γραπτή δήλωση ο Δελαβέκουρας- σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων. echedoros-a.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ... ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ¨"ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ" ΟΤΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.