Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΠΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ... ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ Ο ΑΚΗΣ...;;; ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΡΟΗ ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ...!!! ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΗΠΩΣ;

Διαψεύδει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ότι διαθέτει οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό που να σχετίζεται με ροή μα...


Διαψεύδει ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος ότι διαθέτει οποιαδήποτε εταιρεία στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό που να σχετίζεται με ροή μαύρου πολιτικού χρήματος.

Την Τρίτη δημοσιοποιήθηκαν στοιχεία που έφτασαν στις δικαστικές αρχές από το εξωτερικό, για δίκτυο εταιριών συμφερόντων του πρώην υπουργού. Πρόκειται για συνολικά εννέα εταιρείες που χρησιμοποιήθηκαν για να διακινηθούν εκατομμύρια ευρώ από τις μίζες για τα υποβρύχια και τα -ρωσικής προέλευσης οπλικών συστημάτων- ΤΟΡ ΜΙ 1.

Τα νέα επιβαρυντικά στοιχεία επιβεβαιώνονται από σωρεία εγγράφων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στο αρχείο του πρώην υπουργού, αλλά και στο σπίτι του επιχειρηματία Γιώργου Σαχπατζίδη, που είναι προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για την εμπλοκή του στην υπόθεση για τις μίζες.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση με τις μίζες των εξοπλιστικών, κάλεσε σε συμπληρωματική απολογία τον Άκη Τσοχατζόπουλο, καθώς και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση που βρίσκονται προφυλακισμένοι στον Κορυδαλλό.

Η κλήση του πρώην υπουργού, της συζύγου του και των στενών του συνεργατών σε συμπληρωματική απολογία σχετίζεται με νέα επιβαρυντικά στοιχεία που έχουν προκύψει από τις δικαστικές έρευνες.

------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.