Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΦΥΓΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΤΟΝΙΑ... ΜΕΣΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΞΩ Ο ΧΟΛΕΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ...

Κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη Λετονία στη Ρίγα (07/09), τ...


Κανονικά στη διάθεση του Φερνάντο Σάντος για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ της Βραζιλίας με τη Λετονία στη Ρίγα (07/09), τέθηκε όπως αναμενόταν ο Γιώργος Σαμαράς – Ελαφρύ διάστρεμμα που δεν εμπνέει ανησυχία υπέστη ο Χοσέ Χολέμπας στην τελευταία εν Ελλάδι προπόνηση της Εθνικής, δύο γκολ από τον εξαιρετικό Μήτρογλου στο διπλό!

Ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ ξεπέρασε μια και καλή τις ενοχλήσεις που ένιωθε στη μέση, μπαίνοντας έτσι κανονικά στη «φαρέτρα» του Σάντος, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στη βασική ενδεκάδα κόντρα στους Λετονούς.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έδειξε να έχει καταλήξει τόσο στη διάταξη (4-4-2), όσο και στους 11 που θα ρίξει στη «μάχη» του «Σκόντο», με τους Καρνέζη να αναλαμβάνει την υπεράσπιση της εστίας και τους Κ. Παπαδόπουλο – Παπασταθόπουλο να συνθέτουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, έχοντας δεξιά τους τον Τοροσίδη και αριστερά τον Σπυρόπουλο. Ρόλους καθαρόαιμων αμυντικών χαφ θα επωμιστούν οι Τζιόλης, Κατσουράνης, ενώ θέση στις πτέρυγες θα πάρουν οι Μανιάτης (δεξιά) και Φορτούνης (αριστερά), βλέποντας τις πλάτες των Γκέκα – Μήτρογλου, που θα αναλάβουν το βάρος της γραμμής κρούσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο 54χρονος τεχνικός, κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος έμεινε από τους βασικούς στο πρώτο μισό (20λεπτο) του διτέρματος, κάνοντας συνεχώς παρατηρήσεις στους Σπυρόπουλο, Φορτούνη και Μανιάτη, ενώ στο ημίχρονο τους μίλησε για περίπου πέντε λεπτά. Μια ομιλία που τους «ταρακούνησε», καθώς η εικόνα τους ήταν σαφώς βελτιωμένη στο δεύτερο, παίρνοντας τελικά τη νίκη με 2-1, χάρη σε δύο γκολ του πολύ καλού Μήτρογλου, ενώ ο Σιόβας σημείωσε εκείνο των αναπληρωματικών.

Λίγο πριν το τέλος ωστόσο του διπλού, υπήρξε ένα απρόοπτο, καθώς ο Χοσέ Χολέμπας αποχώρησε τραυματίας. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως στο τέλος της προπόνησης την οποία παρακολούθησαν περίπου 50 φίλαθλοι, οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος και Φορτούνης προπονήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ από τα αριστερά, με το δεξί πόδι και τεχνητό τείχος, ενώ οι Μήτρογλου και Σπυρόπουλος από τα δεξιά με το αντίθετο πόδι.onsports.gr

------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.