Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΠΑΓΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ... ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΠAIΡΝE ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ ΕΝΩ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...~!!!

35χρονος εφοριακός της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής ζητούσε επίμονα 50 ευρώ από 39χρονη γυναίκα για υποτιθέμενα χρέη της στο Δημόσιο. Η πολίτης αγανακτι...

35χρονος εφοριακός της Δ.Ο.Υ. Κομοτηνής ζητούσε επίμονα 50 ευρώ από 39χρονη γυναίκα για υποτιθέμενα χρέη της στο Δημόσιο. Η πολίτης αγανακτισμένη πήγε στην αστυνομία που προσημείωσε το χαρτονόμισμα και στη συνέχεια της είπαν να πάει ξανά στην εφορεία.

Εκεί, ο 35χρονος, απαίτησε ξανά από τη 39χρονη το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο συνέλαβαν το δράστη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.

Όπως προέκυψε, ο 35χρονος, πριν μερικούς μήνες είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις πολιτες διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.