Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ... 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΤΑΖΕ ΠΑΓΩΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ...!!!

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Αλβανού, ο οποίος προσπαθούσε να παρασύρει παιδιά δημοτικού σχολείου της Πάτρας στο σπίτι του, τάζοντας τους πα...


Στη σύλληψη ενός 22χρονου Αλβανού, ο οποίος προσπαθούσε να παρασύρει παιδιά δημοτικού σχολείου της Πάτρας στο σπίτι του, τάζοντας τους παγωτό, προχώρησε η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην Αγυιά και σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν, ο νεαρός προσέγγιζε τα ανήλικα και τους έλεγε ότι οι γονείς τους δεν επρόκειτο να πάνε να τα πάρουν και να τον ακολουθήσουν. Προκειμένου μάλιστα να τα πείσει, τα δελέαζε με παγωτό.

Ευτυχώς κάποια από τα παιδιά που έγιναν δέκτες της πρότασης του κατέφυγαν στους δασκάλους και στους γονείς τους και τους ενημέρωσαν σχετικά και αυτοί με τη σειρά τους ειδοποίησαν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 22χρονο. Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με την κατηγορία της απόπειρας προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της ψευδούς κατάθεσης στοιχείων και της παράνομης εισόδου στη χώρα. Όπως διαπιστώθηκε, είχε διωχθεί και στο παρελθόν, καθώς είχε διαπράξει άλλο αδίκημα.

--------------------------------------

3 σχόλια

  1. Λάθος ΣΤΟΧΕ. Πρώτα, σκίστε τους πούστιδες που τους υπερασπίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΤΝ ΑΛΒΑΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ...ΔΝ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΕ ΒΑΡΒΑΡΕ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑGΝUΜ κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΥΚΟΚΟ.ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΨΕΙΡΟΥ ΟΛΟ Κ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΠΑΓΩΤΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ουστ σιχαμεροι βρωμιαριδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.