Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ... 150.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ή "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ" ΤΟΥ ΙΚΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΝ....!!!

ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΊΜΟΥ...;;; ΠΟΣΕΣ...;;; Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν προσέλθει για να απογραφούν,...


ΠΟΣΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΑΊΜΟΥ...;;; ΠΟΣΕΣ...;;;


Δεκάδες χιλιάδες συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν προσέλθει για να απογραφούν, την ώρα που η σχετική διορία λήγει την Παρασκευή, προϊδεάζοντας για πολύ μεγάλο αριθμό συντάξεων - μαϊμού στο ΙΚΑ.

Ειδικότερα, περίπου 150.000 συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν εμφανιστεί από τον Ιούλιο, όταν άρχισε η διαδικασία της απογραφής.

Όπως μετέδωσε το Mega, ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι όποιος δεν απογραφεί έως την Παρασκευή δεν θα πάρει σύνταξη στις 21 Οκτωβρίου.

«Οι αριθμοί είναι μεγάλοι και προκαλούν» δήλωσε ο διοικητής του ΙΚΑ Ρ.Σπυρόπουλος και υποσχέθηκε ότι θα δίνει στοιχεία για την απογραφή καθημερινά έως την Παρασκευή.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ... Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΗ ΞΑΝΑΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΕΡΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΕΣΩ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕ ΠΛΗΡΟΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 15 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ...!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ...;;; ΚΕΝΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ...


"ΣΤΟΧΟΣ"

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.