Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ! ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟΥ ΙΧ ΚΑΙ ΜΟΤΟ...

Το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρει...

Το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, τρεις Ρομά, ηλικίας 36, 29 και 36 ετών, για απόπειρα κλοπής τροχοφόρου, ενώ επιπλέον κατηγορούνται και για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, οι ανωτέρω, το μεσημέρι της Τρίτης, στην Κόρινθο, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, από χώρο στάθμευσης καταστήματος και από το χώρο στάθμευσης του προαστιακού σιδηροδρόμου Κορίνθου, μία δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο αντίστοιχα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε ότι το μεσημέρι της 21ης Αυγούστου, στην Αρχαία Κόρινθο, αφαίρεσαν από περίπτερο χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα διαρρηκτικό εργαλείο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.