Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΠΤΟΣ Ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ...

Έφυγε από το ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί σε ηλικία 70 ετών ο Josef Vosen , πρώην βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας ...


Έφυγε από το ζωή ξαφνικά σήμερα το πρωί σε ηλικία 70 ετών ο Josef Vosen, πρώην βουλευτής του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD) και πρώην Δήμαρχος του Düren.
Ο Josef Vosen, τα τελευταία 25 χρόνια, διέμενε στα Ίρια, όπου είχε ιδιόκτητη κατοικία. Ήταν το πρόσωπο για το οποίο, σε σχετικό, πρόσφατο, ρεπορτάζ μας ( ΕΔΩ) είχαμε γράψει πως ήταν ο “άνθρωπος” του Χόρστ Ράιχενμπαχ στα σχέδια για γερμανικές επενδύσεις στην Πελοπόννησο. Μεταξύ άλλων γράφαμε: “Συνολικά για την Περιφέρεια πρόκειται να οργανώσει την οριστική λύση του προβλήματος των σκουπιδιών, για δε την Αργολίδα έχει ήδη έρθει σε επαφή με δημοτικούς άρχοντες για τον σχεδιασμό μιας τεράστιας τουριστικής ανάπτυξης.”
Το ρεπορτάζ μας επιβεβαιώνεται και από τη συλλυπητήρια δήλωση του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρου ότι “τα τελευταία χρόνια ο Josef Vosen δούλευε με μεγάλο ζήλο, προκειμένου να προωθηθούν αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τον Δήμο”.
Τεράστιες οι ευθύνες, τεράστια τα συμφέροντα…
Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει γνωμάτευση ιατροδικαστή και τι λέει αυτή (αν υπάρχει), πάντως, στη συγκεκριμένη συγκυρία ο θάνατος του Josef Vosen δημιουργεί έντονο προβληματισμό για να μην πούμε ευθέως πως είναι  ”ύποπτος”…
Γιώργος Ν. Μουσταΐρας
paratiritis-news.com


-----------------------------

3 σχόλια

  1. τι βλακειες ειναι αυτες.στα χερια μου πεθανε ο γειτονας και φιλος μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και συ... άγνωστε, αν ήσουν εκεί που λες ότι ήσουν (αμφισβητούμενο) τι είσαι, ιατροδικαστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και συ... άγνωστε, αν ήσουν εκεί που λες ότι ήσουν (αμφισβητούμενο) τι είσαι, ιατροδικαστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.