Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΠΕΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ...

"Απαντήσεις" απο το κινητό που, όπως διαπιστώθηκε τελικά, ανήκει σε έναν απο τους δολοφόνους του Δ. Μίχα περιμένουν οι αξιωματ...


"Απαντήσεις" απο το κινητό που, όπως διαπιστώθηκε τελικά, ανήκει σε έναν απο τους δολοφόνους του Δ. Μίχα περιμένουν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ.

Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροψία του Δ. Μιχα, ο οποίος στην προσπάθειά του να πιάσει τους ληστές της Alpha Bank, έπεσε νεκρός απο τα πυρά τους. Με τη νεκροψία θα διαπιστωθεί μεταξύ άλλων και από ποια απόσταση το θύμα δέχτηκε τους πυροβολισμούς.

Στα χέρια της αστυνομίας υπάρχουν δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ένα ανήκει στον Δ. Μίχα και το ανήκει σε έναν απο τους ληστές- δολοφόνους.

Οι προσαγωγές συνεχίζονται και ανώτεροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αφήνουν να φανεί οτι οι έρευνες για τον εντιοπισμό και σύλληψη των δραστών είναι σε καλό δρόμο αφού πλέον θεωρούν οτι οι αδίστακτοι κακοποιοί δεν έχουν καταφέρει να διαφύγουν απο το νησί.

Σύμφωνα με το MEGA, άλλο ένα στοιχείο που έχει στα χέρια της η αστυνομια είναι ένα καπέλο, το οποίο έπεσε από έναν από τους δράστες την ώρα της συμπλοκής. Από το καπέλο η αστυνομία θα πάρει δείγμα DNA καθώς επίσης και δακτυλικά αποτυπώματα αφού κατά πάσα πιθανότητα οι δράστες δεν φορούσαν γάντια.

Το τρίτο σημαντικό στοιχείο είναι το καμμένο αυτοκίντητο... Άνδρες απο τον τμήμα εγκληματολογικών ερευνών της Σύρου εξέτασαν εξονυχιστικά το καμένο αυτοκίνητο που άφησαν οι ληστές στον Αμπελά, και διαπίστωσαν πως δεν ήταν νοικιασμένο όπως είχαν θεωρήσει αρχικά, αλλά έφερε πλαστές πινακίδες και ήταν κλεμμένο από την Αθήνα.

 To αυτοκίνητο είχε εμπλακεί σε αιματηρή ληστεία το Νοέμβριο του 2010 σε πολυκατάστημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Για την ληστεία στο πολυκατάστημα είχε συλληφθεί ένας Αλβανός που οδηγώντας δεύτερο όχημα στην προσπάθεια να διαφύγει είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να παρασύρει και τραυματίσει δύο άτομα. newsit.gr

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.