Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΠΗΚΕ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ... ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ...!! ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...

Αντιμέτωποι με ένα διαρρήκτη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε μέρα μεσημέρι, οικογένεια στο Αίγιο. Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το www.aigia...

Αντιμέτωποι με ένα διαρρήκτη μέσα στο σπίτι της βρέθηκε μέρα μεσημέρι, οικογένεια στο Αίγιο.

Συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το www.aigialeianews.gr, νεαρός, σαν τη γάτα, ανέβηκε σε ένα δέντρο και μπήκε στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου, που ήταν ανοικτή λόγω της υπερβολικής ζέστης.

Προφανώς θεώρησε ότι εκείνη την ώρα οι διαμένοντες θα κοιμούνται και θα μπορούσε να επωφεληθεί και να κλέψει ότι μπορούσε.

Δυστυχώς γι' αυτόν όμως από την οικογένεια δεν κοιμόταν κανένας, έτσι τον αντιλήφθηκαν αμέσως και αφού ξεπεράστηκε το αρχικό σοκ, ο σύζυγος ανέλαβε δράση και εκμεταλλευόμενος το σάστισμα του διαρρήκτη του έριξε μια γερή γροθιά στο πρόσωπο.

Ο νεαρός, που όπως φαίνεται δεν ήταν και πολύ του.. .επαγγέλματος, πήδηξε όπως - όπως από το μπαλκόνι (παρ' ολίγο μάλιστα να πέσει πάνω και σε δυο περαστικούς) και το έβαλε στα πόδια!

Η συγκεκριμένη οικογένεια φάνηκε τυχερή, καθώς δεν κοιμόταν και αντελήφθη το διαρρήκτη, κάτι όμως που δεν συμβαίνει πάντα.

Ειδικά το καλοκαίρι που η ζέστη είναι ανυπόφορη, πολλοί αφήνουν τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα ανοικτά (δεν διαθέτουν όλοι κλιματιστικά), αποτελώντας έτσι εύκολο στόχο για τους διαρρήκτες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές «σταμπάρουν» πρώτα τα σπίτια που θεωρούν ότι μπορούν να μπουν και μετά «χτυπούν», ιδιαίτερα πρωινές ώρες, αλλά όπως είδαμε στην παραπάνω περίπτωση, δεν έχουν πλέον σταθερό … ωράριο! thebest.gr


----------------------------- 

3 σχόλια

  1. Ετσι!Καλη αρχη! Τρομοκρατηστε τους τρομοκρατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα περιστατικά είναι πολλα. Η εφημερίδα στόχος θα μπορούσε να γράφει κάθε μέρα για τις επιθέσεις που δέχονται οι έλληνες μέσα στα σπίτια του με την κάλυψη του ελληνικου κράτους. Είναι τρελο αυτοπου συμβαίνει.
    Βρισκόμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
    Οποίος μπορει να διαθέσει και 10 λεπτά της ώρας στην γειτονια του με μια μικρη περιπολία και παρατήρηση ας το κάνει, ότι ώρα και αν είναι.
    Φυσικα να καλεί την αστυνομία και βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. DEN EINAI TOY POLITH H DOYLIA NA KANEI PERIPOLIES O POLITHS DEN MPOREI NA KANEI THN DOYLIA TOY ASTYNOMIKOY GIATH EINAI KAI AOPLOS KAI AKALHPTOS APENANTH STON NOMO OSO GIA THN ASTYNOMIA ERXETAI PANTA OTAN TELEIOSEI TO SYMBAN.H ASFALEIA EINAI THS ASTYNOMIAS KAI TOY KRATOYS DOYLIA .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.