Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ... ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΛΙΑΝΟΔΗΜΗΤΡΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ;;;

Με τη σύλληψη άλλων τριών τσιγγάνων που αναζητούνταν ως υπαίτιοι του τραυματισμού τεσσάρων κατοίκων του Αιτωλικού με πυροβόλα όπλα, έκλει...

Με τη σύλληψη άλλων τριών τσιγγάνων που αναζητούνταν ως υπαίτιοι του τραυματισμού τεσσάρων κατοίκων του Αιτωλικού με πυροβόλα όπλα, έκλεισε ο κύκλος των ερευνών της Αστυνομίας για τα δραματικά επεισόδια που είχαν αναστατώσει την περιοχή στις 3 Αυγούστου.

Σε βάρος των τριών δραστών ηλικίας 29, 22 και 18 χρόνων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Μεσολογγίου για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, αφού αποδείχθηκε ότι εκείνοι είχαν ανοίξει πυρ με κυνηγετικά όπλα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Οι τρεις νεαροί α οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου για να γίνουν εκτελεστά τα εντάλματα.

Αμέσως  μετά θα οδηγηθούν πιθανότατα  στις φυλακές, όπως συνέβη με  άλλους τρεις νεαρούς τσιγγάνους ηλικίας 29, 24 και 24 χρόνων που συνελήφθησαν δυο ημέρες μετά τα επεισόδια και προφυλακίστηκαν μετά την άσκηση δίωξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Μαζί τους προφυλακίστηκε και ένας 44χρονος στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός πυρομαχικών.

protothema.gr

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.