Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕ Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΠΑΥΛΟ ΚΟΝΤΙΔΗ

Θερμά συγχαρητήρια στον Παύλο Κοντίδη απευθύνει η Hermes Airports, η οποία στο πλαίσιο απόδοσης τιμών, έχει προβεί σε διευθετήσεις με τη...


Θερμά συγχαρητήρια στον Παύλο Κοντίδη απευθύνει η Hermes Airports, η οποία στο πλαίσιο απόδοσης τιμών, έχει προβεί σε διευθετήσεις με τη συνεργασία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για δημιουργία υδάτινης αψίδας, την ώρα της άφιξης, απόψε, του αεροσκάφους που θα μεταφέρει τον Ολυμπιονίκη στην Κύπρο.

Σε γραπτή ανακοίνωση, ο Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής αναφέρει ότι «η Hermes Airports συγχαίρει θερμά τον Κύπριο πρωταθλητή Παύλο Κοντίδη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, όπως επίσης και όλους τους συντελεστές αυτής της τεράστιας επιτυχίας. Η διάκριση του Παύλου μας πλημμυρίζει με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας».

Προσθέτει επίσης ότι «στο πλαίσιο απόδοσης τιμών, η Hermes Airports σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου έχει προβεί σε διευθετήσεις έτσι ώστε να δημιουργηθεί υδάτινη αψίδα κατά την ώρα άφιξης του αεροσκάφους που θα μεταφέρει τον Κύπριο ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη, την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στις 20:50».

Αναφέρει ακόμα ότι «είναι η τρίτη φορά που ο Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας αποδίδει την ύψιστη τιμή υποδοχής σε αθλητή που πετυχαίνει ανώτατη διάκριση για την Κύπρο».


Περήφανος ο Κοντίδης
Ο Ολυμπιονίκης Παύλος Κοντίδης μιλώντας στον Ελληνικό Ραδιοφωνικό Σταθμό τού Λονδίνου LGR , είπε ότι νοιώθει τεράστια περηφάνια, χαρά και ικανοποίηση, πού έδωσε στους συμπατριώτες του και την οικογένεια του να ζήσουν τέτοια συναισθήματα, , και σίγουρα περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή του στη Κύπρο.

Απαντώντας σε ερώτηση αν η επιτυχία του στο Λονδίνο τον κάνει να νοιώθει μεγαλύτερο βάρος για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ο Παύλος είπε ότι σίγουρα η λογική λέει ότι ο κόσμος θα περιμένει πολύ περισσότερα από μένα, και μπορείς να πεις ότι η πίεση θα είναι περισσότερη, αλλά είναι ωραία να την έχεις, γιατί σού δίνει δύναμη να δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά για να βάζεις τον πήχη πιο ψηλά, πού δεν είναι τίποτε άλλο, από το να στοχεύεις το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο. Γιατί όταν προσμένουμε σε βελτίωση, μια βελτίωση από αυτή την επιτυχία, είναι το χρυσό, είπε.

«Θέλω να καλέσω όλους τούς νέους, πρόσθεσε, να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό στην Κύπρο, και ιδιαίτερα την ιστιοπλοΐα, γιατί είμαστε ένα νησί, πού έχουμε πάρα πολύ όμορφες συνθήκες για ιστιοπλοΐα για δώδεκα μήνες τον χρόνο, και είμαι σίγουρος, ότι τώρα όταν θα επιστρέψω στη Κύπρο, πολλά παιδιά ήδη θα αρχίσουν να κάνουν μαθήματα ιστιοπλοΐας ,και αυτό θα μου δώσει τρομερή συγκίνηση, γιατί ήταν ένα από τα όνειρα μου, να κάνω το άθλημα πιο δημοφιλές στη πατρίδα μας», κατέληξε ο Ολυμπιονίκης μας.

----------------------------

1 σχόλιο

  1. Ο Κοντίδης αφιέρωσε το μετάλλιο μόνο στους κυπρίους περιφρονόντας το Έθνος. Μάλλον είναι ο οπαδός του κομμουνιστού Χριστόφια. Ένας ολυμπιονίκης π.χ από Ρόδο θα εδήλωνε ποτέ ότι αφιερώνει τη νίκη μόνο στους Ροδίους συμπατριώτες του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.