Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ... ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την απολογία του «Δράκου» της Πάρου στον ανακριτή.  Την ώρα που ο 21...

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν την απολογία του «Δράκου» της Πάρου στον ανακριτή. 

Την ώρα που ο 21χρονος Πακιστανός λαθρομετανάστης μεταφερόταν με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο κατώφλι του ανακριτή, οι αστυνομικές αρχές άνευ λόγου και αιτίας χτύπησαν και συνέλαβαν τον δημοσιογράφο του «ΘΕΜΑτος» Δημήτρη Πώποτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αστυνομικός της ασφάλειας συνέλαβε τον δημοσιογράφο, στην προσπάθειά του να φωτογραφίσει με κάθε νόμιμο δικαίωμα τον δράστη, τη στιγμή που ο ίδιος υπέδειξε κανονικά την δημοσιογραφική του ταυτότητα. Λίγη ώρα αργότερα, έπειτα από εξονυχιστική εξακρίβωση στοιχείων, ο δημοσιογράφος αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 11 στο γραφείο του ανακριτή για να απολογηθεί, υποβασταζόμενος από δύο αστυνομικούς με το κεφάλι συνεχώς σκυμμένο, ενώ δεν άφηναν κανέναν να πλησιάσει στο σημείο.  


Η ευαισθησία των Αρχών υπερ του αλλοδαπού που έστειλε την 15χρονη μαθήτρια στην Εντατική να δίνει μάχη για τη ζωή της ρίχνεται σε βάρος της ενημέρωσης της κοινής γνώμης, προβάλλοντας έναν ανεξήγητο ζήλο προστασίας του αδίστακτου δράστη. Ο αστυνομικός κλοιός και τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας γύρω από τον Πακιστανό γεννούν πολλά ερωτηματικά, όταν ο εισαγγελέας έχει επιτρέψει στο παρελθόν  τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αδίστακτων κακοποιών. 

Αξίζει μόνο να αναφερθεί ότι σήμερα στον εισαγγελέα μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, φορώντας μάσκα για να μην φανούν τα χαρακτηριστικά του, αλεξίσφαιρο γιλέκο και χειροπέδες.

Εις βάρος του κατηγορούμενου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση από άτομο με πλήρη ψυχική ηρεμία, βιασμό και ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα.

Η αστυνομία «πέφτει» με αποδείξεις σε δεύτερο ατόπημα μετά την σπουδή των αστυνομικών να παρουσιάζουν επί μία εβδομάδα το έγκλημα στην Πάρο ως ατύχημα.

1 σχόλιο

  1. δεν πειράζει ρε παιδιά.
    ας κρατάμε τα προσχήματα..

    θα τον περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες στην ψειρού τα καλόπαιδα και θα περάσει καλά.

    θα γίνει πολύ καλό γιουσουφάκι ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.