Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΠΟΥΚΑ ΓΥΦΤΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΣΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΗΛΗ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ...

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2012) το απόγευ...

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣ... ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Συνελήφθησαν, χθες (28-08-2012) το απόγευμα, στην Ανθήλη Φθιώτιδας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, τρεις (3) ημεδαποί ROMA , ηλικίας 63, 42 και 12 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, οι τρεις δράστες αφού παραβίασαν περιφραγμένο χώρο εργοταξίου κατασκευαστικής εταιρείας, στην Ανθήλη Φθιώτιδας, εισήλθαν σε αυτόν με Ι.Χ. Φ. αυτοκίνητο και αφαίρεσαν τέσσερα σιδερένια βαρέλια του συστήματος υποβρύχιου νερού καθώς και κομμάτια μπετόβεργας σιδήρου.

Αστυνομικοί της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον υπάλληλο φύλαξης του εργοταξίου , κατέφθασαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν και συνέλαβαν επ’ αυτοφώρο τους δράστες.

Επίσης μετά από αναζητήσεις, οι αστυνομικοί χθες το απόγευμα, συνέλαβαν και την 27χρονη μητέρα του 12χρονου, για παραμέληση εποπτείας.

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της Εταιρείας.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

--------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.