Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΠΙΑ...!!!

Π ρώτοι ρίχνονται στη "μάχη" οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου (13:30), στον τελι...

Π

ρώτοι ρίχνονται στη "μάχη" οι Στέργιος Παπαχρήστος, Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας και Γιάννης Χρήστου (13:30), στον τελικό στην τετράκωπο ανδρών, εκεί όπου θα κυνηγήσουν την άνοδο στο βάθρο. Αντίπαλοί τους θα είναι οι βάρκες της Γερμανίας, της Αυστραλίας, των ΗΠΑ, της Μεγάλης Βρετανίας και της Ολλανδίας.

Στην συνέχεια έχουμε την παρουσία των Τσιάβου και Γιαζιτζίδου στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών (13:50). Το ελληνικό δίδυμο είναι από τα φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου, κάτι που ελπίζουμε να το επιβεβαιώσουν.

Το δίδυμο της Μεγάλης Βρετανίας φαίνεται πως θα είναι ο βασικότερος αντίπαλος των πρωταθλητριών κόσμου του 2009 και του 2011, ενώ μεγάλο ρόλο ενδέχεται να παίξει ο άνεμος, που έχει δυσκολέψει τις προσπάθειες όλων των αθλητών στο Ιτον Ντόρνεϊ.

Νωρίτερα, οι Λευτέρης Κόνσολας και Παναγιώτης Μαγδανής κατέλαβαν την 8η θέση στη γενική κατάταξη του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών της κωπηλασίας


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.