Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ... ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΙΚΟΣΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΙΣ 4 ΤΟ ΠΡΩΙ!

Για άλλη μια φορά στόχος η Πάρνηθα, καθώς πάνω απο 15 μέτωπα φωτιάς έχουν ξεσπάσει απο τις 4 τα ξημερώματα. Οι καταγγελίες των κατοίκων κά...

Για άλλη μια φορά στόχος η Πάρνηθα, καθώς πάνω απο 15 μέτωπα φωτιάς έχουν ξεσπάσει απο τις 4 τα ξημερώματα. Οι καταγγελίες των κατοίκων κάνουν λόγο για εκρήξεις, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένη καταγγελία για μαύρο αυτοκίνητο μάρκας SEAT του οποίου οι πινακίδες έχουν δοθεί στις Αρχές... Τέσσερα αεροσκάφη, δυο ελικόπτερα, πάνω απο πενήντα πυροσβεστικά οχήματα και 150 άντρες της Πυροσβεστικής, πλήθος εθελοντών και κατοίκων επιχειρούν απο νωρίς το πρωί στην περιοχή, καθώς η φωτιά βρίσκεται και εντός κατοικημένης περιοχής, απειλώντας και σπίτια..

1 σχόλιο

  1. Μένω στη Νέα Κηφισιά δίπλα στην Εθνική Οδό και ακριβώς στις 4 τη νύχτα(κοίταξα και το ρολόι) πετάχτηκα από το κρεββάτι και ανέβηκα στην ταράτσα και είδα μια τεράστια φωτιά να έρχεται από Κρυονέρι λες και καιγόταν ολόκληρο εργοστάσιο.
    Λόγω απόστασης δεν άκουσα θόρυβο, απλά σηκώθηκα σαν από προαίσθημα.
    Ο ουρανός είχε κοκκινίσει μέσα στη νύχτα και από το σημείο της φωτιάς στο βάθος του ορίζοντα έβγαινε ένας στρόβιλος καπνού βαθύ κόκκινου χρώματος σαν πυκνό σύννεφο.
    Μετά από 5 λεπτά ακριβώς άκουσα τις πρώτες σειρήνες από πυροσβεστικά οχήματα στην Εθνική Οδό.
    Ελπίζω μόνο να μην κάψουν το Μοναστήρι της Δροσοπηγής οι αθεόφοβοι.
    Δίπλα είναι η Ιπποκράτειος Πολιτεία που έχει ένα μαγευτικό τοπίο.
    Θεωρώ ότι είναι βέβαιος εμπρησμός.
    Θα πάω τώρα να δω αν μπορώ να βοηθήσω τους πυροσβέστες που παρά τις νέες ενδεχόμενες μειώσεις των πενιχρών μισθών τους εξακολουθούν να μάχονται σαν ήρωες απέναντι στη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.