Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

4 ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Για τέσσερις Πακιστανούς τραυματίες από τη χθεσινοβραδινή ένταση στο στρατόπεδο της Κορίνθου έκανε λόγο η γενική διευθύντρια του νοσοκομ...


Για τέσσερις Πακιστανούς τραυματίες από τη χθεσινοβραδινή ένταση στο στρατόπεδο της Κορίνθου έκανε λόγο η γενική διευθύντρια του νοσοκομείου της πόλης.

Μιλώντας στο newsbeast.gr, η κ. Μαρία Παπανδρέου είπε πως δύο από τους τραυματίες έφεραν μώλωπες και εκδορές και αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι άλλοι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται φρουρούμενοι.

«Τη νύχτα ήρθαν τέσσερα άτομα εδώ με τραύματα από ξυλοδαρμό, όπως ενημερώθηκα από τους εφημερεύοντες γιατρούς, τα δύο είχαν απλούς μώλωπες και εκδορές, και τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγαν, ενώ τα άλλα δύο νοσηλεύονται στο νοσοκομείο μας», είπε η διευθύντρια του νοσοκομείου.

«Ο ένας εξ αυτών», συνέχισε, «έχει κάταγμα δεξιάς κνήμης και εγχειρίζεται, ο άλλος, έχει θλάση στο δεξιό θώρακα και ίσως κάποια κατάγματα στα πλευρά. Είναι και οι δύο σε φυλασσόμενο δωμάτιο, είναι πακιστανικής καταγωγής, τα τραύματα είναι από ξυλοδαρμό και όχι από πυροβολισμό ή μαχαιρώματα ή κάτι τέτοιο.

«Αυτό που έχει ακουστεί, τουλάχιστον στα εξωτερικά ιατρεία που ήρθαν τη νύχτα, είναι ότι κάποιες εθνικότητες είχαν τη νύχτα προβλήματα και διαπληκτίστηκαν και μετά ήρθαν στα χέρια», κατέληξε η κ. Παπανδρέου

-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.