Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ...!!! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ...!!!

ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΤΝ...;;; Ένα ζευγάρι πακιστανικής καταγωγής καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήρι...

ΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΤΝ...;;;


Ένα ζευγάρι πακιστανικής καταγωγής καταδικάστηκε από βρετανικό δικαστήριο σε ισόβια κάθειρξη επειδή σκότωσε πριν εννέα χρόνια την 17χρονη κόρη του στραγγαλίζοντάς την, διότι δεν ενέκρινε τον «δυτικό» τρόπο ζωής της.

Το δικαστήριο του Τσέστερ, στη βορειοδυτική Αγγλία, καταδίκασε σε 25 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή τον Ιφτιχάρ Άχμεντ, 52 ετών, και τη σύζυγό του Φαρζάνα, 49 ετών, καθώς τους έκρινε ένοχους για τη δολοφονία της κόρης τους Σαφιλέα τον Σεπτέμβριο του 2003.

Η μαρτυρία και οι επιστολές

Η μαρτυρία της Αλέσα, μιας από τις αδελφές της Σαφιλέα, καθώς και οι επιστολές που είχε γράψει μια άλλη αδελφή του θύματος σε μια φίλη της έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην απόφαση του δικαστηρίου.

Η Αλέσα Άχμεντ, 23 ετών, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν παρούσα στη δολοφονία της αδελφής της και ότι τα επόμενα χρόνια ζούσε υπό καθεστώς τρομοκρατίας.

Η Σαφιλέα είχε ζητήσει καταφύγιο από τις κοινωνικές υπηρεσίες επτά μήνες προτού δολοφονηθεί, όταν οι γονείς της προσπάθησαν να την αναγκάσουν να παντρευτεί κάποιον στο Πακιστάν.

Σωματική κακοποίηση

Η Αλέσα διηγήθηκε στο δικαστήριο ότι η αδελφή της «κακοποιούνταν σωματικά» «σχεδόν καθημερινά» εξαιτίας του τρόπου που ντυνόταν, των φίλων της και της μουσικής που άκουγε. Σύμφωνα με την ίδια, οι γονείς της «υποπτεύονταν» επίσης ότι έκανε παρέα με αγόρια.

Η Αλέσα αναφέρθηκε και σε έναν καυγά μεταξύ των γονιών της και της αδελφής της μετά τον οποίο «έκλεισαν τη Σαφιλέα σε ένα δωμάτιο και δεν της έδιναν φαγητό» για «δύο ή τρεις ημέρες». Η ίδια επεσήμανε ότι οι γονείς της είχαν απειλήσει μία φορά την αδελφή της με ένα μαχαίρι.

Σιωπή


Η νεαρή κοπέλα σιωπούσε σχετικά με τη δολοφονία της αδελφή της για επτά χρόνια και μόνο το 2010 αποκάλυψε τα όσα γνώριζε στην αστυνομία, αφού συνελήφθη για την εμπλοκή της σε μια διάρρηξη στο σπίτι των γονιών της.

Η Αλέσα είπε στους αστυνομικούς ότι είδε τους γονείς της να στραγγαλίζουν την αδελφή της βάζοντάς της μια πλαστική σακούλα στο στόμα, ενώ στη συνέχεια έβαλαν τη σορό της σε σάκους απορριμμάτων.

Άρνηση

Ο Ιφτικάρ και η Φαρζάνα Άχμεντ αρνούνταν ότι δολοφόνησαν την κόρη τους, η σορός της οποίας βρέθηκε σε αποσύνθεση τον Φεβρουάριο του 2004 στις όχθες ενός ποταμού στην περιοχή Κούμπρια.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το ζευγάρι δολοφόνησε την κόρη του επειδή αρνούταν να παντρευτεί στο Πακιστάν.
Πηγή: Αγγελιοφόρος



-----------------------------

3 σχόλια

  1. κατ αρχην καταδικαζω τετοιου ειδους αποτροπαιες πραξεις.

    Οπως επισης και τον λεγομενο δυτικο τροπο ζωης που σημαινει στην κυριολεξια "γυναικα ισον πορνη"!

    και η χριστιανικη θρησκεια και η ηθικη των αρχαιων Ελληνων προεβλεπαν την μονογαμια αλλα και την προγαμιαια καθαροτητα! και μαλιστα και για τα δυο φυλα!

    Παρ ομοια περιστατικα, δηλαδη φονους οικογενειακης τιμης ειχαμε στην Ελλαδα την δεκαετια του 70 με αρχες των 80, μεχρι που η περιβοητη μεταπολιτευση μας επεβαλε τον μοντερνο τροπο ζωης και εμεις τον δεχτηκαμε προθυμα σαν τεντημποηδες αφου υποστηκαμε πρωτα μαζικη πλυση εγκεφαλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζω στην Αγγλία εδώ και πέντε χρόνια. Όπως μπορείτε να φανταστείτε η χώρα είναι γεμάτη απο τέτοιους ανθρώπους και μάλιστα τα παιδιά τους δεύτερης και τρίτης γενιάς ενστερνιζονται τέτοιες απόψεις και πρακτικές με την υποστήριξη διαφόρων προασπιστων της διαφορετικότητας και τα λοιπά και τώρα είναι πολυ αργά για να τους στείλουνε απο κεί που ηρθανε. Τους φορτωθηκαν και τους χαίρονται! Ας ελπίσουμε ότι στην Ελλάδα μαζί με τους τριτοκοσμικους θα ξεφορτωθουμε και κάθε λογής μαρξιστακια πριν να είναι αργά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αθωοι !! τι κακο εκαναν ?? Ετσι γινεται ΚΑΙ στο πακισταν και ολοι τους λενε "ΜΠΡΑΒΟ !!"

    Εξ αλλου Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΠΟΛΥΤΙΣΜΟΙΚΟΤΗΤΑ τους εχει διαβεβαιωσει οτι κανουν καλα και ακολουθουν τα δικα τους ηθη στο Λονδινο.

    Εσυ που το διαβαζεις εθεαθηκες με σταυρουδακι στο λονδινο. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΣ ΙΣΟΒΙΑ !!!

    μπιλυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.