Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΣΜΕΝΑ ΠΡΟΦΙΛ... ΖΗΜΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η FACEBOOK ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ WALL STREET...

Ζημιές ανακοίνωσε στα πρώτα της αποτελέσματα ως εισηγμένη εταιρεία η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς τα αυξημένα...

Ζημιές ανακοίνωσε στα πρώτα της αποτελέσματα ως εισηγμένη εταιρεία η δημοφιλής ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, καθώς τα αυξημένα της έσοδα στο β΄ τρίμηνο επισκιάστηκαν από το υψηλότερο κόστος.

Στις ηλεκτρονικές συναλλαγές της Wall Street η μετοχή της εταιρείας υποχωρεί 2,4% στα 26,19 δολάρια, παρά το γεγονός ότι τα έσοδα της, που προβλημάτιζαν τους αναλυτές, ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις.

Τα συνολικά κόστη και έξοδα της εταιρείας διογκώθηκαν στα 1,93 δισ. δολάρια από 488 εκατ. δολάρια την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, με ώθηση κυρίως από τα κόστη αποζημίωσης μετόχων.

Τα διαφημιστικά έσοδα ενισχύθηκαν 28% στα 992 εκατ. δολάρια, ενώ οι πληρωμές και άλλες προμήθειες διαμορφώθηκαν στα 192 εκατ. δολάρια.

Οι ενεργοί χρήστες του Facebook σε μηνιαία βάση αυξήθηκαν κατά 29% σε σχέση με ένα χρόνο πριν στους 955 εκατομμύρια ενώ οι χρήστες σε ημερήσια βάση αυξήθηκαν 32% στους 552 εκατομμύρια.

Το Facebook ανακοίνωσε ζημιές 157 εκατ. δολαρίων ή 8 σεντς ανά μετοχή, έναντι κερδών 240 εκατ. δολαρίων της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Εξαιρουμένων των έκτακτων στοιχείων, η εταιρεία εμφανίζει κέρδη 12 σεντς ανά μετοχή.

Τα έσοδα ενισχύθηκαν κατά 32% στο εξεταζόμενο διάστημα, στα 1,18 δισ. δολάρια σε σχέση με πέρυσι και κατά 12% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο.

Αναλυτές που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση της Thomson Reuters ανέμεναν κέρδη της τάξης των 12 σεντς ανά μετοχή και έσοδα ύψους 1,15 δισ. δολαρίων. capital.gr


-----------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.