Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ!

Πολλά και περίεργα τα παιχνίδια που παίζονται με την τρομοκρατία. Και εξόχως ύποπτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του (καλά πληροφορημένου εκ τ...


Πολλά και περίεργα τα παιχνίδια που παίζονται με την τρομοκρατία. Και εξόχως ύποπτα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του (καλά πληροφορημένου εκ των έσω…) Βήματος, ο 29χρονος κάτοικος της αναρχοκομμουνιστικής κατάληψης της οδού Βαλτετσίου, που εκτέλεσε συμβόλαιο θανάτου δολοφονώντας 5 άτομα στην Κύπρο, θεωρείται βασικός ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες πολιτικές δολοφονίες στην Ελλάδα, που έγιναν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (modus operandi):

«Με τους αστυνομικούς να πιστεύουν βάσιμα ότι ίσως ο 29χρονος είναι ο δράστης ανεξιχνίαστων δολοφονιών οι οποίες έχουν αποδοθεί στο ελληνικό αντάρτικο πόλης ή στο κοινό ποινικό δίκαιο. Και ανάμεσα σε αυτές η δολοφονία του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα και του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια αλλά και η αιματηρή επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής, στις οποίες φαίνεται ότι ένας από τους δράστες πυροβολεί με πρωτοφανή μανία...»

Παρ’ όλα αυτά, ετοιμάζονται να τον εκδώσουν άρον-άρον στην Κύπρο: «Πάντως, όπως έλεγε ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., «ψάχνουμε πολλά για τον "Μαμ". Και υποψιαζόμαστε μετά το περιστατικό της Αγίας Νάπας περισσότερα. Μέχρι στιγμής όμως είναι εξαιρετικά δύσκολο να τεκμηριώσουμε οτιδήποτε. Γι' αυτό και τον αφήνουμε να εκδοθεί στην Κύπρο για τους πέντε φόνους».

Γιατί άραγε βιάζονται τόσο πολύ να τον ξεφορτωθούν, με αποτέλεσμα να μείνουν στα σίγουρα στο σκοτάδι αυτές οι δύο δολοφονίες; xryshaygh.com

-----------------------------------------

2 σχόλια

  1. θα είχε και πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε πως ήταν ελεύθερος παρά την σύλληψη για τα 80 κιλά κοκαίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα αγαπητέ στόχε , τα αυτονόητα διερωτάσαι ; Βιάζονται να τον ξεφορτωθούν , μην τυχόν και αρχίσει και "ξερνάει" και κάψει "ευϋπόληπτους προοδευτικούς" πολίτες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.