Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΟΙ ΕΤΗΣΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ... Την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2012, στο Μαντούδι Ευβοίας πραγματοποιήθη...





ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΦΥΣΙΚΑ...

Την Κυριακή, 1η Ιουλίου 2012, στο Μαντούδι Ευβοίας πραγματοποιήθηκαν οι Eτήσιοι Aγώνες Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ) για το έτος 2012.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Τεχνική Επιτροπή Ποδηλασίας της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και του Δήμου Μαντουδίου - Λίμνης και Αγίας Άννας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 34 αθλητές από όλους τους Κλάδους των ΕΔ και τα Αρχηγεία των ΣΑ.

Νικητής του αγώνα και πρωταθλητής Ελλάδος ΕΔ και ΣΑ για το έτος 2012 αναδείχθηκε, ο Υποσμηναγός Ιωάννης Ταμουρίδης, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν ο Αστυφύλακας Χαλκιόπουλος Παύλος και ο Ανθυποπλοίαρχος Μαλισιώβας Αλέξανδρος, αντίστοιχα.

Στην ομαδική κατάταξη, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς, ενώ τη δεύτερη και τρίτη θέση κατέλαβαν οι ομάδες της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πολεμικής Αεροπορίας, αντίστοιχα.

Τους αγώνες παρακολούθησαν οι τοπικές Πολιτικές, Θρησκευτικές και Στρατιωτικές Αρχές της πόλεως του Μαντουδίου, αντιπροσωπείες Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών από τις Στρατιωτικές Μονάδες της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.