Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΓΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ... ΣΥΝΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΤΟΥ...!!!

Ένας 27χρονος Αφγανός συνελήφθη στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια ...

Ένας 27χρονος Αφγανός συνελήφθη στο χωριό Κρεμμύδια Μεσσηνίας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 23χρονου Πακιστανού, για καλλιέργεια χασίς και για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ αναζητείται ακόμα ένα άτομο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Παρασκευής στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας, ο 27χρονος μαζί με ακόμα ένα άτομο πήγαν, στο σπίτι που διέμενε ο 23χρονος Πακιστανός και μετά από έντονο διάλογο, τον τραυμάτισαν στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ μετά από έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Πύλου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 27χρονος Αφγανός.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε, ότι οι ανωτέρω μαζί με τον 23χρονο καλλιεργούσαν χασισοφυτεία σε δασική περιοχή στα Κρεμμύδια Μεσσηνίας.

Μετά από αστυνομική επιχείρηση, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε δασώδη περιοχή δεκαπέντε δενδρύλλια χασίς ύψους 0,70 έως 1,5 μέτρο, τα οποία εκρίζωσαν και κατέσχεσαν.

Επιπλέον, σε βάρος του 23χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία, για καλλιέργεια χασίς και ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Καλαμάτας. Πηγή ΑΜΠΕ


------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.