Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ...!

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ουδέποτε το Κίνημα μας οργάνωσε… «τάγματα εφόδου» κα...


Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ουδέποτε το Κίνημα μας οργάνωσε… «τάγματα εφόδου» και αυτό το γνωρίζουν άριστα οι πάντες. Παρόλα αυτά επιμένουν να παραπληροφορούν με σκοπό να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό Λαό. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, που μέσω του κοινοβουλευτικού του έργου και της πολιτικής του δράσης θα επιτύχει την επίλυση του τερατώδους προβλήματος της λαθρομετανάστευσης. xryshaygh.com

4 σχόλια

  1. Δεν μπορω να καταλαβω τι καρουμπαλο στο κεφαλι εχουν οι Εθνικιστες στην Ελλαδα!Συνεχως απολογουνται σε ολους και σε ολα!Για ολα!!!
    Δεν γαμιομαστε λεω εγω;Δεν φεραμε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στην εξουσια για να απολογειται στην καθε πουστρα!
    Τωρα ο Μιχαλολιακος,απαγορεψε στους Βουλευτες να πηγαινουν στο γυμναστηριο και στο καφενειο της Βουλης!!!Μην τυχον προκαλεσουν η προκληθουν!!!
    ΔΕΝ σας ψηφισαμε κυριοι της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για να κλειστειτε σε αποστειρωμενο καβουκι!
    ΔΕΝ σας ψηφισαμε για να κρυβεστε μην τυχον ξυνιζουν τα μουτρα τους οι "δημοκρατες" της Χωρας!
    ΔΕΝ σας ψηφισαμε για τα κουστουμακια και τις παρατες!
    ΔΕΝ αγοραζουμε την εφημεριδα σας για να μας επαναλαμβανετε αυτα που γραφουν οι πατσαβουρες του συστηματος!
    ΔΕΝ σας ψηφισαμε για να λεει ο αρχηγος σας οτι "δεν θα κανουμε τη χαρη αυτων που θελουν να ανεβοκατεβαινουμε τις σκαλες του Κοινοβουλιου και να μοιραζουμε χαστουκια"!
    ΣΑΣ ψηφισαμε για να φερετε νεο ανεμο στην Βουλη.Ελληνικο ανεμο!Αν αυτο γινει με κλωτσιες και μπουνιες,μας ειναι αδιαφορο.
    ΔΕΝ εξυμνησε η Νεα Δημοκρατια και το Πασοκ τον Γριβα-Διγενη αλλα εσεις!Και ο Γριβας ηταν αυτος που διεταξε εκτελεσεις των Αστυνομικων που εδειχναν "υπερβαλλοντα ζηλο" στην ανακαλυψη των ανδρων της ΕΟΚΑ.
    ΣΑΣ ψηφισαμε για να τα κανετε Γης-Μαδιαμ!!!ΣΑΣ ψηφισαμε για να απαιτησετε την εγγραφη ΓΡΑΜΜΟΣ και ΒΙΤΣΙ στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτου,που κατεβασε ο μπουχεσας της Ραφηνας ΠΡΙΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κοινωνικο παντοπωλειο.Η τιμη και η συνεισφορα στο Εθνος, αρχιζει απο την Ιστορια του και οχι απο τα παντοπωλεια!
    Διαφορετικα,θα εχετε την τυχη του τηλεπροεδρου.Και ισως,χειροτερη...
    Αυτος που υπαρχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι μπραβο!!! ΔΕΝ εχει αναγκη η χρυση αυγη να απολογειται στο καθε αριστερο πουστρονι.να παει στο διαβολο το πουστρονι Οσο διαλακτικος και να ειναι ο αρχηγος παλι τα αριστρα πουστρονια θα τον κατηγορουν Ας τπο παρει αποφαση Παντα ο,τι και να κανει θα βριζουν την Χρυση αυγη διοτι τα μυαλα των αριστερων ΜΕΧΡΙΣ εκει φτανουν

    Ας κανει οτι πρεπει αδιαφωρωντας για τους αλητες των ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι οι Έλληνες ξέρουμε οτι η Χρυσή Αυγή δεν προβαίνει σε τέτοιου είδους πράγματα που την κατηγορούν συνεχώς, σκοπίμος και δολίως οι αριστερές ανθελληνικές παρατάξεις. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο καθαρά Ελληνικό κόμμα, που αποτελείται απο καθαρούς Έλληνες αγωνιστές. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει να απολογηθεί σε κανέναν αριστερό ανθέλληνα. Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν είναι όσοι έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το χάος που βρίσκεται σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ηρεμειστε ελληναρες που περιμενετε να σας σωσουν τα κνωδαλα...
    Θα δειτε κι εσεις τι στειλατε στη Βουλη.Αλλο οταν ειμαστε μακρυα απο το μελι. Τωρα γραβατουλα ,γλειψιμο,δεξιωσουλες,γκομενιτσες χαι,επαφες με βλοχοεφοπλισταδες ,προσκλησεις σε γιωτ-παρτυ.Τι περιμενετε ,στρατιωτικους σχηματισμους στο Συνταγμα?
    Που βρισκοσαστε ,στο Βερολινο του '39 ?
    (με τα γνωστα αποτελεσματα ?)
    Και οι αριστεροι και οι δεξιοι καρακγιοζηδες απωθημενα βγαζουν. Εθνοκοκορες και αρχαιοκαπηλοι, ελληναρες αμορφωτοι.
    Το μονο που μας κανει ανθρωπους ειναι ο πολιτισμος ,η δουλεια , το μετρο και βεβαια οχι η βια.
    Αν τα κνωδαλα αγριεψουν ,ολοι θα φατε τις σφαλιαρες σας.
    Γιατι οταν τρελλαινεται ο βλαχος ,του φταιει η βλαχα...
    Αειντε...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.