Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ο νέος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας, η ...


Ο νέος Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας

Την Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Λάρισας, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των καθηκόντων του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, από τον Αντιπτέραρχο (Ι) Φώτιο Κρεβάικα στον Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιώτης Καράμπελας, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Τσαντηράκης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Γκίνης, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς, οι Διοικητές των Μονάδων του ΑΤΑ, το προσωπικό του CAOC-7, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και Υπαξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, πολιτικό προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτικών και θρησκευτικών αρχών.

πηγή: ΓΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.