Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΚΟΙΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ. Σε κοινή να...


ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΡΩΣΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ.

Σε κοινή ναυτική άσκηση με τις ΗΠΑ παίρνει μέρος για πρώτη φορά μοίρα του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας. Πρόκειται για τις διεθνείς ασκήσεις Rimpac-2012 που διεξάγονται στην περιοχή των νήσων της Χαβάης. πραγματοποίησε τις πρώτες ασκήσεις από κοινού με το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Η μοίρα του ρωσικού Στόλου του Ειρηνικού Ωκεανού συμμετείχαν σε επιχειρησιακό σχηματισμό και πραγματοποίησαν ασκήσεις επικοινωνίας και ανταλλαγής στοιχείων.

Συνολικά στις ασκήσεις Rimpac-2012 συμμετέχουν 45 πλοία διαφόρων κατηγοριών, 100 αεροσκάφη και περισσότεροι από 20.000 στρατιωτικοί από 22 χώρες.

Οι ασκήσεις διεξάγονται ήδη για 23η φορά, ενώ η Ρωσία συμμετέχει σ’ αυτές για πρώτη φορά.
Η ρωσική μοίρα αποτελείται από το μεγάλο ανθυποβρυχιακό πλοίο «Ναύαρχος Παντελέεφ», το δεξαμενόπλοιο «Μπορίς Μπουτόμα» και το διασωστικό ανοιχτής θάλασσας «Φότιι Κριλόφ».

1 σχόλιο

  1. Μην βρίζετε το ξανθό γένος. Έρε ξανθές κλωτσιές στον κώλο που θέλουν ορισμένοι βρωμοραγιάδες. Αλά τι να περιμένει κανείς από σκουπιδανθρώπους που περιμένουν πάντα να τους σώσουν οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.