Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΙΦΙΦΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ 250.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

«Μετρ» του είδους φαίνεται πώς ήταν οι δράστες της διπλής ληστείας που σημειώθηκε με τη μέθοδο του ριφιφί, στην οδό Πανεπιστημίου 65, στο...


«Μετρ» του είδους φαίνεται πώς ήταν οι δράστες της διπλής ληστείας που σημειώθηκε με τη μέθοδο του ριφιφί, στην οδό Πανεπιστημίου 65, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι ληστές είχαν μελετήσει καλά τις κινήσεις του πριν πραγματοποιήσουν το χτύπημα τους, πρώτα στο κατάστημα με είδη κινητής τηλεφωνία και στη συνέχεια σε διπλανό κοσμηματοπωλείο.

Οι άγνωστοι, αργά χτες το βράδυ, αφού παραβίασαν την είσοδο στο υπόγειο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα μαγαζιά έκοψαν όλα τα καλώδια της ΔΕΗ και του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να μπλοκάρουν την επαφή του συναγερμού με τα κέντρα ασφαλείας και τις εταιρείες φύλαξης.

Εν συνεχεία, έφτασαν στην πίσω πλευρά του πρώτου καταστήματος, έριξαν τον τοίχο, μπήκαν μέσα και άρπαξαν κινητά τηλέφωνα και άλλα αντικείμενα αξίας περίπου 40.000 ευρώ.

Με τη λεία στα χέρια τους, ανέβηκαν στο πατάρι του καταστήματος, που συνορεύει με το κοσμηματοπωλείο, και προσπάθησαν να γκρεμίσουν και εκεί τον τοίχο, ο οποίος είχε μεταλλική επένδυση.

Ωστόσο, οι ληστές δεν κάμφθηκαν. Έκοψαν το μέταλλο, δημιούργησαν νέα τρύπα και εισέβαλαν στο μαγαζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αξία των κοσμημάτων που έκλεψαν από το μαγαζί ανέρχεται σε 250.000 ευρώ. Οι δράστες, αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους, σκαρφάλωσαν στην ταράτσα του κτιρίου από όπου διέφυγαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς. newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΚΛΟΠΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ...ΚΛΟΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΟΧΙ ΛΗΣΤΕΙΑ ΡΕ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.