Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ... 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ...;;;

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος 17χρο...

Ποινικές διώξεις για απόπειρα ασέλγειας σε ανήλικη και για απόπειρα βιασμού άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου σε βάρος 17χρονου Αλβανού, που αποπειράθηκε να βιάσει ένα 11χρονο κορίτσι στη Ρόδο, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr.

Την 1η Ιουλίου ο δράστης φέρεται να οδήγησε το θύμα σε ερημική τοποθεσία και ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να τη βιάσει, κάτι που τελικά δεν κατάφερε, καθώς έγινε αντιληπτός από τους γονείς της μικρής.

Ο δράστης τράπηκε σε φυγή και τελικά παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, συνελήφθη και παραδόθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Φαληρακίου.

Η 11χρονη βρισκόταν, όπως έγινε γνωστό, στην πίσω πισίνα ενός καταστήματος. Ο δράστης έπαιζε με έναν φίλο του και κάλεσε την ανήλικη να παίξει μαζί τους. Η ίδια αρχικά αρνήθηκε αλλά όταν ο 17χρονος συνέχισε να την προσκαλεί, τον πλησίασε για να τον ρωτήσει τι ήθελε.

Ο 17χρονος την πήρε τότε από το χέρι, την τράβηξε στο ερημικό σημείο και της έβγαλε το μαγιό. Η ίδια αντιστάθηκε, ο 17χρονος συνέχισε τις προσπάθειές του μέχρι που έγινε αντιληπτός από τη μητέρα της ανήλικης. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται υποστηρίζοντας ότι δεν ήξερε την ηλικία της και ήθελε μόνο να τη φιλήσει.newsbeast.gr

5 σχόλια

  1. Έλα με συνοπτικές διαδικασείες ... Μπάμ και κάτω δεν είναι αυτές υποθέσεις που θέλουν συζήτηση... Ακόμα ζει το ζώο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος;;;;; τι είναι αυτό;;;; Το έλεος στοιχίζει!!!! Θάνατος στα ανθρωποειδή!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι θ'απογινουμε με τοσα υποκειμενα στη χωρα μαs? Aνοιξαμε σε τοσα ανρθωποειδη τιs πορτεs τηs χωραs μαs, τουs δινουμε δουλειεs και επιδοματα και παιδεια και υγεια και αυτο ειναι το ευχαριστω που παιρνουμε απο αυτα τα ανθρωποειδη. Βλεπω εφιαλτεs οταν σκεφτομαι το παιδακι των 15 ετων που ο πακιστανοs το βιασε αφου πρωτα χτυπησε το κεφαλακι του πανω στα βραχια και το ειχε αφησει λιποθυμο. Τι σοι τεραs "γεννησε" η μανα του? Και αφου δεν μπορουν να μεγαλωσουν ανθρωπουs αυτοι οι ανθρωποι γιατι κανουν 10 και 20 παιδια ο καθεναs? Δειτε τι συμβαινει στη Βορεια Ευρωπη με χιλιαδεs βιασμουs στιs χωρεs αυτεs απο μουσουλμανουs.Σουηδια, Νορβηγια, Φιλανδια ακομα και Δανια. Και μη μου μιλησει κανειs για θρησκεια και τα λοιπα γιατι ειμαι Θεολογos και εχω διαβασει και εξεταστει - επιτυχωs- στο Ισλαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.