Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΣΜΠΟΥΡΓΚ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΖΕΥΓΑΡΙ ΛΕΥΚΩΝ ΑΦΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΝΙΞΑΝ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΝ 12ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥΣ...!!!

Ένα φρικτό έγκλημα συντελέστηκε στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στο Walkerville του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι ληστές που εισέβαλλαν σε αυ...


Ένα φρικτό έγκλημα συντελέστηκε στο σπίτι μιας τριμελούς οικογένειας στο Walkerville του Γιοχάνεσμπουργκ. Οι ληστές που εισέβαλλαν σε αυτό έπνιξαν σε καυτό νερό το 12χρονο γιο της οικογένειας αφού πρώτα είχαν βιάσει τη μητέρα του, την οποία στη συνέχεια σκότωσαν μαζί με τον άντρα της.

Οι τρεις δράστες πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 53χρονο Tony Viana, κακοποίησαν τη γυναίκα του Geraldine και στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν το ανήλικο αγόρι, το οποίο έκλαιγε με αναφιλητά. Το οδήγησαν στο μπάνιο όπου και το έπνιξαν ρίχνοντας επάνω του καυτό νερό, επειδή είχε δει τα πρόσωπά τους και θα μπορούσε να τους αναγνωρίσει!

Ο 24χρονος κηπουρός Patrick Petrus Radebe και ο 21χρονος γιος του υπηρέτη της οικογένειας Sipho Mbele δήλωσαν ένοχοι για τη δολοφονία της οικογένειας και το βιασμό της γυναίκας, ενώ ο 20χρονος David Motaung παραδέχτηκε την ενοχή του μόνο για την κατηγορία της διάρρηξης.

Η θηριωδία των δραστών δεν τελείωσε βέβαια στη δολοφονία της οικογένειας, καθώς στην αυλή του σπιτιού βρέθηκε νεκρός και ο σκύλος της οικογένειας. Οι τρεις δράστες είχαν «σκίσει» το στομάχι του στα δύο.

Ο συνήγορος υπεράσπισής τους είπε ότι εισέβαλαν στο σπίτι με σκοπό τη ληστεία και για να εκδικηθούν την 42χρονη σπιτονοικοκυρά για τον τρόπο με τον οποίο τους φερόταν. newsbeast.gr

5 σχόλια

  1. Παρτε το χαμπαρι ! ΔΕΝ μπορουν να ζησουν μαζι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ πολιτισμοι . Τελεια και παυλα .

    Τα αποτυχημενα πειραματα το ομολογουν.

    Πως μπορει ανθρωποι που θεωρουν πχ τον κανιβαλισμο υποχρεωση στους προγονους τους να ζησουν μαζι με ανθρωπους που τον θεωρουν αποτροπαιο ???

    Η θεωρουν συνηθησμενη την δολοφονια ανθρωπων με σκοπο την ιδιοποιηση υλικων αγαθων (κλοπη) ενω αλλοι την θεωρουν φρικτο εγκλημα ??

    Τα αποτυχημενα πειραματα εχουν βρει τις ισοροπιες τους , οι διαφορετικοι πλυθησμοι εχουν γκετοποιηθει σε ΟΛΟΝ τον πλανητη ...

    ΣΕ ΟΛΟΝ ?? ΟΧΙ !!!!!!
    Υπαρχει μια μικρη χωρα στην ευρωπη που σε πεισμα της παγκοσμιας ιστοριας εφαρμοζει δυο μεγαλα αλλα με γνωστα αποτελεσματα ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ :
    την πολυπολιτισμικοτητα και τον κομμουνισμο !!

    Και τα δυο οδηγουν στην καταρρευση .
    Πιστευω ειμαστε οι πιο ηλιθιοι του πλανητη.

    μπιλυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι μαυροι, η φυλη των νεγρων, ειναι οι πιο ρατσιστες. το μισος τους δεν ιχυει μονο για τους λευκους ευρωπαιους αλλα και για μαυρους αφρικανους που ανηκουν σε αλλες ρατσες οπως οι πυγμαιοι και η φυλη κο ισαν της νοτιου Αφρικης! πως εξηγουν οι αντιρατσιστες το οτι εδω οι νεγροι σκουζουν για ρατσισμο ενω στην Αφρικη οι μη νεγρικες ρατσες εχουν σφοδρα συρρικνωθη και απειλουνται με αφανισμο! Ας μη μας παραμυθιαζουν με τα περι ρατσισμου αντιρατσισμου κα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA STEILOYME KAI THN REPOYSH EKEI THS ARESOYN TA AGRIA TA BITSIA DEN KRHBONTAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TA BITSIA DEN KRHBONTAI NA STEILOYME KAI THN REPOYSH EKEI THS ARESOYN TA AGRIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καθένας στην πατρίδα του. Δεν μπορεί να συνυπάρξει ο μαύρος με τον λευκό. Ούτε ο μουσουλμάνος με το χριστιανό, ούτε κάν ο βόρειος με το νότιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.