Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΟΥ "EURO U19" ME EΣΘΟΝΙΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ.

Η «οικοδέσποινα» Εσθονία, η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής ομάδας Νέων στην τελική φάση τ...


Η «οικοδέσποινα» Εσθονία, η Ισπανία και η Πορτογαλία είναι οι ομάδες που θα βρεθούν στο δρόμο της Εθνικής ομάδας Νέων στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 (3-15 Ιουλίου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ριχτεί στη μάχη των ομίλων στις 3 Ιουλίου με αντίπαλο τους Ισπανούς, τρεις ημέρες αργότερα (6/7) θα διασταυρώσει τα ξίφη του τους διοργανωτές, ενώ στις 9/7 θα αντιμετωπίσει τους Πορτογάλους.

Με δηλώσεις του για την κλήρωση της ομάδας μας ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Κώστας Τσάνα τόνισε: «Είμαστε ικανοποιημένοι που συμμετέχουμε στην τελική φάση. Σεβόμαστε το ίδιο όλους τους αντιπάλους και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί και να αποδείξουμε ότι δίκαια βρισκόμαστε ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Θα βρούμε στο δρόμο μας ομάδες με παράδοση και ικανότητες και κατά συνέπεια οφείλουμε να είμαστε υπεύθυνοι και σοβαροί απέναντί τους. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στην ομάδα μας και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη διοργάνωση», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστα Τσάνα.

Στον δεύτερο όμιλο θα τεθούν αντιμέτωπες Σερβία, Γαλλία, Αγγλία και Κροατία. Υπενθυμίζεται ότι στην ημιτελική φάση (12/7) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες στις βαθμολογίες των ομίλων.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι οι τρεις καλύτερες ομάδες κάθε ομίλου θα εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20, που θα διεξαχθεί το 2013 στην Τουρκία.

-------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.