Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ... ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ CATERPIPILLAR

Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού (εκσκαφέων και βαρέων οχημάτων) φαίνεται ότι ετοιμάζεται να επενδύσει στην Του...


Η αμερικανική εταιρεία κατασκευής μηχανολογικού εξοπλισμού (εκσκαφέων και βαρέων οχημάτων) φαίνεται ότι ετοιμάζεται να επενδύσει στην Τουρκία, όπως δήλωσε και ο Υπουργός Βιομηχανίας της χώρας, Νιχάτ Εργκιούν.

Συγκεκριμένα, από την Βοστώνη όπου βρέθηκε, δήλωσε πως μόλις επιστρέψει στην Τουρκία, ο πρόεδρος της Caterpillar θα τον ακολουθήσει μετά από μερικές ημέρες και πιστεύει ότι η εταιρεία ενδιαφέρεται σοβαρά να επενδύσει στη χώρα. Ο υπουργός ανέφερε επιπλέον ότι, η Caterpillar πιθανόν να επενδύσει μέχρι και ένα δισεκατομμύριο δολάρια, αλλά η Τουρκία της πρότεινε επιπλέον να επενδύσει και στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

Ο λόγος για τον οποίον η εταιρεία επιθυμεί να επενδύσει στην Τουρκία, όπως είπε ο Νιχάτ Εργκιούν, δεν είναι μόνο τα κίνητρα, αλλά και η σταθερότητα της τουρκικής οικονομίας. Στο σημείο αυτό αναφέρθηκε και στην Ελλάδα τονίζοντας πως, αν η Ελλάδα προσέφερε δέκα φορές περισσότερα κίνητρα, πάλι δε θα πήγαιναν οι εταιρείες εκεί, καθώς οι επενδυτές ενδιαφέρονται για σταθερότητα.

Ο υπουργός είχε μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να κάνει επαφές με μεγάλες εταιρείες, ιδιαίτερα στο φαρμακευτικό τομέα και να προσελκύσει νέες επενδύσεις.

Εμείς θα συμπληρώναμε πως, ακόμα κι αν η Ελλάδα έδινε κίνητρα και την όποια σταθερότητα, θα της έλειπαν οι πολιτικοί που αγωνίζονται για το σύνολο της χώρας και που είναι ικανοί να διοικήσουν το δημόσιο. Όχι οι συνήθως αμφιβόλων ικανοτήτων, αν όχι άχρηστοι, επαγγελματίες αξιωματούχοι, βουλευτές, υπουργοί και πρωθυπουργοί. defence-point.gr

-----------------------------------

2 σχόλια

  1. αγαπητέ στόχε !!!!!! ο τίτλος είναι εντελώς άστοχος είμαι έλληνας και δεν με τιμάει!!! θα μπορούσατε κάλλιστα να πείτε άχρηστους τους πολιτικούς στον τίτλο και όχι το έθνος! ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά εμείς νικήσαμε. Προβάλλουμε άχρηστους, για υπουργικά αξιώματα, σε νευραλγικό υπουργείο. Φυσικά όχι στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.