Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οι κάτοικοι «πήραν στο κυνήγι» τους αλλοδαπούς ληστές...Με την άμμεση συνδρομή της αστυνομίας συνελήφθησαν και οι τέσσερις.

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στην Κάτω Αχαΐα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, η...

Συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής, στην Κάτω Αχαΐα, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, ηλικίας 42, 31, 30, και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι τέσσερις δράστες ενεργώντας από κοινού διέρρηξαν αποθήκη 57χρονου ημεδαπού στην Κάτω Αχαΐα, αλλά έγιναν αντιληπτοί από περίοικους και τράπηκαν σε φυγή.

 Για τη διερεύνηση του περιστατικού και την ανακάλυψη των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 Π/Θ/eglimatikotita.gr
-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.