Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΥΠΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ

Οι Έλληνες διεθνείς αισθάνονται λυπημένοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012. Αυτό ξεκαθάρισαν οι Κώσ...



Οι Έλληνες διεθνείς αισθάνονται λυπημένοι που δεν κατάφεραν να κερδίσουν την Πολωνία στην πρεμιέρα του Euro 2012.

Αυτό ξεκαθάρισαν οι Κώστας Κατσουράνης και Σωτήρης Νίνης που εκπροσώπησαν τους παίκτες της Εθνικής στην συνέντευξη Τύπου του Σαββάτου και πριν από την προπόνηση της ομάδας.


Παράλληλα, αναφέρθηκαν τόσο στον μεγάλο άτυχο Αβραάμ Παπαδόπουλο, όσο και στο επόμενο ματς με την Τσεχία που είναι την προσεχή Τρίτη (12/6).

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Κώστας Κατσουράνης ο οποίος είπε για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου: "Όλοι είμαστε λυπημένοι γιατί έχουμε πολλές ατυχίες. Τώρα χτύπησε ο Αβραάμ με ένα σοβαρό τραυματισμό. Χίλιες φορές να χάναμε παρά να χτυπήσει ο Αβραάμ.

Είναι σημαντικό μέλος της ομάδας και όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για να παίξει πλέον ο Αβραάμ. Θα είμαστε δίπλα του όλα τα παιδιά και ότι καλό κάνουμε θα το αφιερώσουμε στον Αβραάμ".

Για το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με την Πολωνία: "Δεν ήμασταν χαλαροί με την Πολωνία. Υπάρχει κι άλλη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαν 50.000 κόσμο μαζί τους. Ήταν πιο φρέσκοι. Εμείς δεν ήμασταν χαλαροί αλλά δεν ήμασταν οργανωμένοι.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο ορθολογικά. Όταν μια ομάδα μπαίνει με τόση ορμή και έχει τόσο κόσμο μαζί της συμβαίνει πολύ εύκολα να μην έχεις καλή επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου. Ευτυχώς ήρθε το ημίχρονο και ανασυνταχθήκαμε".

Για την συνέχεια: "Θα τα καταφέρουμε πιστεύω να έχουμε καλή εικόνα στο τουρνουά. Έχουμε καλούς παίκτες στον χώρο του κέντρου".

Για τα πέναλτι: "Έχουν χάσει μεγάλοι ποδοσφαιριστές πέναλτι. Το θέμα είναι να πας να το εκτελέσεις. Δεν υπάρχει καμία ευθύνη σε αυτόν που το χάνει. Όσο είναι προπονητής ο Σάντος η εντολή είναι να τα παίρνει πάντα ο Καραγκούνης τα πέναλτι. Τις εντολές τις δίνει πάντα ο προπονητής σε μία ομάδα".

Για την διαιτησία και αν έπαιξε ρόλο: "Νομίζω ότι ο διαιτητής δεν ήταν υπέρ μας. Έπαιξε έδρα που λέμε. Οι δύο κίτρινες στον Σωκράτη υπάρχουν μόνο στην φαντασία του. Το οφσάιντ ήταν για μία τρίχα. Μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς αν δεν έπαιζε έτσι".

Νίνης: "Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει στο πρώτο"

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Νίνης ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη του αγώνα με την Πολωνία: "Νομίζω ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε λίγο λυπημένοι από την εξέλιξη. Δεν κάναμε όσα είχαμε σχεδιάσει στο πρώτο μέρος. Με την εικόνα του δεύτερου μέρους αποδείξαμε ότι είμαστε δίκαια σε αυτή τη διοργάνωση".

Για το ματς με την Τσεχία και την απόδοση της Ρωσίας: "Είδαμε όλοι ξεκάθαρα ότι η Ρωσία είναι το φαβορί του ομίλου. Έχει πολύ καλούς παίκτες και εξαιρετικό σύνολο. Το σκορ με τη Τσεχία μπορεί να μας αποπροσανατολίσει. Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα και θα μας δυσκολέψει. Ίσως αν είναι πιο καλή και από την Πολωνία".

Για τον Κυριάκο Παπαδόπουλο: "Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο ταλαντούχος έλληνας αμυντικός παίχτης. όλο το μέλλον του ανήκει. Κατά τη γνώμη μου μπορεί αν αφήσει ιστορία και στο Ελληνικό και στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο".

Για το πρώτο ημίχρονο με την Πολωνία: "Είναι κρίμα να σπαταλάμε ολόκληρα ημίχρονα σε τόσο μεγάλες διοργανώσεις γνωρίζοντας ότι αν ήμασταν αυτοί που έπρεπε θα κάναμε διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο".

Για τους νέους παίκτες και αν είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί και στα επόμενα χρόνια να είναι ο βασικός κορμός της Εθνικής: "Όλοι όσοι βρίσκονται στην Εθνική είναι έτοιμοι να παίξουν βασικοί. Δεν υπάρχουν δεύτερα πρόσωπα. Αυτό που έχουν δημιουργήσει αυτοί που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία είναι σίγουρα κάτι πολύ μεγάλο. Είμαστε πολύ τυχεροί που παίζουμε σε αυτή την ομάδα και το ζούμε".

Για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και αν μίλησε μαζί του: "Χθες με το που γύρισε από τις εξετάσεις μιλήσαμε για λίγη ώρα. Του ευχηθήκαμε περαστικά και να γυρίσει σύντομα κοντά μας. Επειδή το έχω περάσει είναι πολύ σημαντικό το ψυχολογικό κομμάτι. ο Αβραάμ έχει μια οικογένεια πίσω, την Εθνική ομάδα. Εμείς τον αγαπάμε και θα τον βοηθήσουμε να γυρίσει δυνατός".

Παναγιώτης Χαραλάμπους για το sport24.gr

-------------------------------

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ...!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΜΑΊΟΥ 2012 - ΑΡ.Φ 550  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.