Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΙ ΜΟΥΔΙΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΦΙΝΛΑΝΔΩΝ...!

Την Ελλάδα εκτός ευρώ επιθυμεί η πλειοψηφία των Φινλανδών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνώ...

Την Ελλάδα εκτός ευρώ επιθυμεί η πλειοψηφία των Φινλανδών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία ερευνών "Think if Laboratories", την οποία δημοσιεύει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, το 56% σε σύνολο 1.819 ερωτηθέντων απάντησε ότι, η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ, το 21% δεν συμφωνία με την έξοδο της χώρας μας, ενώ το υπόλοιπο 23% δήλωσε αναποφάσιστο.

"Οι Φινλανδοί είναι ανήσυχοι για τον τρόπο που εξελίσσεται η κρίση χρέους. Τα ευρήματα της έρευνας είναι ενδεικτικά για την βαθιά δυσπιστία που επικρατεί σχετικά με την ικανότητα της Ελλάδας να διαχειριστεί τα οικονομικά της", ανέφερε ο Διευθυντής Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι, ο οποίος τόνισε ότι οι Φινλανδοί θεωρούν πως η ελληνική κρίση θα επηρεάσει τη δική τους οικονομία. enikos.gr

2 σχόλια

  1. Εμεις ΔΕΝ τους θελουμε στην Ευρωπη γιατι ειναι ΟΥΡΑΛΟΑΛΤΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ σχεδον οπως οι τουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ανησυχώ γιατί έρχονται οι ανανεωμένοι, παμπάλαιοι σκατοπροδότες και θα μείνουμε στο ευρώ με κατώτερο μισθό 7000000000 ευρώ το δευτερόλεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.