Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΝΙΦΑΡΟΥΝ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤΗ ΝΕΟΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...

ΦΡΙΚΗ...!!! ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ...!  «Λίγες μέρες πριν την ...



ΦΡΙΚΗ...!!! ΔΕΝ ΜΙΛΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΕΧΘΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ.... ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΓΟΣ...! 

«Λίγες μέρες πριν την σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών, στους δρόμους της Αθήνας εξελίσσεται ένα όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων.

Καθημερινά, οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίον μεταναστών στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους στα νοσoκομεία. Οι πράξεις αυτές της φασιστικής συμμορίας που επαίρεται για τον πατριωτισμό και τη νομιμοφροσύνη της δείχνουν για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο της».

«Όσοι θεωρούν ότι θα αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα με μαχαίρια, σπαθιά και νάρκες στα σύνορα δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας, πόσο μάλλον στο κοινοβούλιο.

Η βία και τα ανθρωποκυνηγητά σήμερα αφορούν τους μετανάστες. Αύριο θα αφορούν οποιονδήποτε Έλληνα τολμά να διαφωνήσει με τις ιδέες και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής», σημειώνουν μεταξύ άλλων.

Τέλος, καταλήγουν λέγοντας: «Δεν αξίζει στο λαό μας και την ιστορία του, να ανέχεται και να επιτρέπει σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

Σήμερα που ανοίγει διάπλατα η πόρτα της ανατροπής και της ελπίδας για τον ελληνικό λαό, μην αφήσουμε το φόβο και τον ολοκληρωτισμό να εισβάλλει από το παράθυρο.

Εδώ και τώρα να βάλουμε τον οριστικό φραγμό στην επέλαση των νεοναζί».

ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ...!!!
---------------------------

10 σχόλια

  1. οταν παρετε τον πουλο απο τον ελληνικο λαο να ερθετε να μας τα πειτε γιατι πολυ βεντετες το παιζετε εσεις και τα παπαγαλακια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθεια αν καποιος λαθρομεταναστης εκανε κατι κακο στην οικογενεια τους, θα ειχαν τις ιδιες αποψεις ολοι αυτοι οι προοδευτικοι???
    Και δεν λεω πως δεν υπαρχουν και Ελληνες μπουμπουκια,απλα αυτοι ειναι Ελληνες και εχουν ονοματεπωνυμο δηλαδη εντοπιζονται πιο ευκολα απο τον Νομο.
    Επισης στην ανακοινωση φαινεται και ποσο δημοκρατες ειναι οταν δεν θελουν εκλεγμενους βουλευτες στην βουλη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FYSIKA OI EIKONIZOMENOI (KANIBALIKHS KATAGOGHS) EINAI OI YPOPSIFIOI...TOU SYRIZA STIS 17/06/2012...KAI FYSIKA OI "LYKANTHROPOI & OI ROCK SATANISTES" THA TREMOUN TORA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πωπω θα κανω τσισα απο τον φοβο μου!!!! πας μη Ελλην...ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συριζαιοι,για τους δολοφονημενους ΕΛΛΗΝΕΣ δεν εχετε να πειτε κατι;οι λαθρο σας ειναι αγαπητοι διοτι την καταλληλη στιγμη θα τους χρησιμοποιησετε ως ομαδα κρουσης.αυτα τα δηθεν ανθρωπιστικα δεν περνανε πια στον ΕΛΛΗΝΑ.τα εχουμε δει ολα στην πραξη.ολοι εσεις οι δηθεν δημοκρατες μεταφερατε τον πολεμο απο τον τριτο κοσμο στην ΕΛΛΑΔΑ.το αν η χρυση αυγη θα ειναι στα εδρανα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ θα το κρινουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφοροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε γαμιούντια λέω γω οι κωλοαριστεροί. Να τους πάρουν σπίτι τους όλους αυτούς τους εγγληματίες για να μην κυκλοφορούν στους δρόμους και να πράτουν εγγλήματα εναντίον όλων των Ελλήνων. Έτσι δε θα χρειάζεται η Χρυσή Αυγή να κάνει το έργο της αστυνομίας που δεν μας καλύπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΠΩΤΕ ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ. Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 9,8% ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. This picture might be photoshopped!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πώώώώ καλά πόσο σας πονάει που θα βγεί ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία ακόμα και χωρίς αυτοδυναμία. Τέτοιο πόλεμο προς το πρώτο κόμμα, πρώτη φορά βλέπω, μάλλον με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ είσασταν κάλα, τρώγατε τα ψιχουλάκια σας, τώρα έχει φτάσει η κοπριά στην κάλτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΑΙ ΝΑΙ...ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ...ΡΕ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ???ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ....ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΔΥΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ=ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ=ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.