Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ ΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ... "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ" ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ...

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ "EVIATOP" ΚΑΙ ΛΕΕΙ: Συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο και πορεία στην Αβάντων ...



ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ "EVIATOP" ΚΑΙ ΛΕΕΙ:


Συγκέντρωση στον Άγιο Νικόλαο και πορεία στην Αβάντων πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα Πακιστανοί , για τα γεγονότα στο Βασιλικό. Με πλακάτ, οι Πακιστανοί και πιο πάνω,αλλά σε απόσταση …αναπνοής τα ματ, για κάθε ενδεχόμενο. Στη συγκέντρωση των Πακιστανών, παρόντες ήταν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκίδας, του ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α, του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, της ΕΛΜΕ, του Δικτύου Έμπρακτης Αλληλεγγύης, του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Χαλκιδέων, της ΚΕΕΡΦΑ, και της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος.


ΟΜΩΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΏΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Επιτυχημένη ήταν σήμερα η αντιφασιστική διαδήλωση στη Χαλκίδα. Περίπου 200 άτομα στην πλειοψηφία Πακιστανοί μετανάστες μαζί με αντιφασίστες διαδήλωσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης για τις επιθέσεις των φασιστών σε μετανάστες ,με αποκορύφωμα τα γεγονότα της Παρασκευής στο Βασιλικό. Η πορεία είχε παλμό και μοιράστηκαν κείμενα στον κόσμο που στην πλειοψηφία του είδε με θετική διάθεση παρόλο που προτίμησαν τα συνεχίσουν τα ψώνια τους αντί να ακολουθήσουν.

Δεν παρατηρήθηκε η ύπαρξη ασπόνδυλων περιφερειακά , η παρουσία των μπάτσων ήταν διακριτική. Οι φασίστες είχαν μαζευτεί , όχι πάνω από τριάντα , έξω από τα γραφεία τους στην έξοδο της πόλης , από όπου θα περνούσε αναγκαστικά ο κύριος όγκος των μεταναστών πηγαίνοντας προς τη Ν. Λάμψακο και το Βασιλικό όπου διαμένουν. Εκεί ήταν και μεγάλος αριθμός ξενόφερτων μπάτσων (δύο λεωφορεία είχαν έρθει μάλλον από Αθήνα ). Όσο ήμουν εκεί δε είδα κάποιο επεισόδιο. Εκείνο που φοβόμασταν ήταν η αντίδραση των μπάτσων , γιατί οι φασίστες δε θα τολμούσαν να κάνουν κάτι μόνοι τους.

Έφυγα από εκεί λίγο μετά από τις εννέ και γύρω στις δέκα που επέστρεψα τα ασπόνδυλα και οι μπάτσοι είχαν εξαφανιστεί. Δεν ξέρω αν σε αυτό το διαστημα συνέβη κάτι.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ.

--------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.