Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ ΕΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ...!!! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΕΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...

ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....!!...

ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ....!!!!

«Θα μπορούσε να κρύβεται παντού. Εμείς ερευνούμε όλα τα πιθανά γνωστά σημεία του και σε περίπτωση που τον εντοπίσουμε, θα οδηγηθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου στις εισαγγελικές Αρχές», αναφέρει στο newsbeast.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Αθανάσιος Κοκκαλάκης.

Και τονίζει ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, που αναζητείται από χθες το πρωί, θα μπορούσε να κρύβεται οπουδήποτε και γι’ αυτό οι αστυνομικοί -για την ώρα- δεν μπορούν να τον εντοπίσουν.

Προσθέτει μάλιστα ότι χρησιμοποιείται αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη για να τον βρει ενώ διαρκώς βρίσκονται περιπολικά τόσο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όσο και έξω από τα σπίτια υποψηφίων βουλευτών της.

12 σχόλια

  1. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!
    ΟΤΑΝ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1944-1949, ΤΑ "ΞΕΧΝΑΜΕ" ΑΥΤΑ , ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΥΠΚΡΙΤΕΣ!!!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκπροσωπος σας,της ΕΛΑΣ δηλ.ελεγε στα καναλια,οτι δεν μπορουν να κανουν πολλα πραγματα με την εγκληματικοτητα διοτι δεν επαρκουν τα ατομα και τα μεσα.τωρα χρησιμοποιειτε μεγαλη αστυνομικη δυναμη για τον κασιδιαρη;αυτο ειναι το μεγαλο εγκλημα;αστε ξερουμε.τα αποτελεσματα στις εκλογες θα σας δειξουν τον δρομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε βρείτε κανένα εγκλιματια που συνεχεία σκοτώνουνε και αφήστε τον άνθρωπο που έριξε μια φάπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να σπας την Αθηνα και να πετας κοτρονες και μολοτοφ δεν ειναι Βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να καις την Ελληνικη Σημαια και να κρυβεσε μεσα σε Πανεπιστιμια δεν ειναι Βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να καις 4 ζωες μεσα στην Μαρφην παρεα με αναρχικους δεν ειναι βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να συλαμβανουν παιδια βουλευτων του Συριζα με τσεκουρια και μολοτοφ αλλα να τα αφηνουν ελευθερα δεν ειναι βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να συλαμβανεις αλλα παιδια αλλου βουλευτη του Συριζα για ενοπλη ληστεια αλλα και παλι να τα αφηνεις ελευθερα δεν ειναι βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να φερνεις κατα εκατομυρια τους λαθρομεταναστες χωρις να μας ρωτησεις γιατι τα περνεις απο τις ΜΚΟ σου σαν Ανταρσια δεν ειναι βια...ειναι δημοκρατια.
    Το να πουλας την Μακεδονια,το Αιγαιο την Ηπειρο και την Θρακη δεν ειναι βια...ειναι δημοκρατια.
    --Το να ριχνεις νερο και 3 χαστούκια σε ολους αυτους ειναι ΒΙΑ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΡΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΩΡΕ ΚΑΡΑΓΓΙΟΖΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ,,ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ...ΒΛΑΚΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "Προσθέτει μάλιστα ότι χρησιμοποιείται αρκετά μεγάλη αστυνομική δύναμη για να τον βρει ενώ διαρκώς βρίσκονται περιπολικά τόσο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής όσο και έξω από τα σπίτια υποψηφίων βουλευτών της"

    Καλα, μαλακες ειναι ??
    Εμεις εχουμε κανονισει βομβιστικες επιθεσεις εναντιον τους για σαββατοκυριακο , αυτοι πανε και βαζουν φρουρες ??

    Ας παρουν τηλ να συννενοηθουμε οπως γινεται συνηθως .
    Να βγαλουν τις φρουρες για να κανουμε και μεις τη δουλεια μας και αυτοι και τις ξαναβαζουν μετα...

    Αναρχοαπλυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ante re kokolaki masia tou katesthmenou papagale e papagale paketarismene anikane....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελα μωρε 440000 σπιτια ειναι πολυ ευκολα βρισκεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τον ψάχνει η τρόϊκα για να τον βραβεύσει, γιατί τους ξαναέκανε κυβέρνηση στις 18. Ο παραναφέρεις και ο σκατογιαχωβάς στην βουλή γιατί κάποιοι κάνουν μαλαισίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δίνεις ένα χάδι σε φτωχή, χωρίς πισίνα αριστερή και ξαναζωντανεύεις το δεκανίκι του βαμπίρ που κινδύνευε να μείνει εκτός βουλής. Το δεκανίκι ανεβάζει τα ποσοστά του και ο χώρος των ανεγκέφαλων μένει εκτός βουλής. Εντάξει παιδιά μας προδώσατε και εσείς. Άντε και σείς κατά τρόϊκα μεριά. Άντε να πάρετε το βραβείο από τον σκατοανάπηρο. Άντε στον τόνι και σείς. Άντε στον κακοπαχύσαρκο να σας δώσει καραμέλες. Προδότες 97,5% πατριώτες 2,5%. Μπράβο, τους ξεσκίσατε ανεβάζοντας τα ποσοστά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. α ρε καραγκιοζακια που υποτιματε την νοημοσυνη μας.βρηκατε θυμα τωρα μουνοπανα τον κασιδιαρη και κινητοποιητε ολοι η αστυνομια;εξω κυκλοφορουν ελευθεροι και ανενοχλητοι κλεφτες και προδοτες που ολοι μας τους γνωριζουμε και γνωριζετε.και ξερουμε τι εχουν κανει στην πατριδα μας.θα μας τρελλανεται ρε παπαρες;χτυπηθηκε το συστημα και ενοχληθηκατε;;;προδοτες ολοι σας δημοσιογραφοι πολιτικαντιδες μακαρι στις 18 ιουνιου να επανελθει η θανατικη ποινη και να σας δουμε εναν εναν στην ηλεκτρικη καρεκλα να τσουρουφλιζεστε.μην παρεξηγηστε μουνια.το ιδιο μας κανετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. GIA AYTOYS DEN AKSIZEI NA KATANALONEIS OYTE REYMA SXHNOI KAI PALOYKH TXELOYNE NIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.